Anže Zajič   21. november 2013
Borussia v Dortmund pripeljala novega branilca

Vskočil je Friedrich

Borussia je krvavo potrebovala novega branilca, pričakovano se je v Dortmund preselil Manuel Friedrich. Nekdanji nogometaš Bayerja je podpisal pogodbo do konca sezone.
SORODNE NOVICE
Zorc: Pod ceno ne gremo
19.8.2017 | Evropske lige
Prvi favorit začel z zmago
19.8.2017 | Evropske lige
Football Leaks pokukal v James...
19.8.2017 | Evropske lige
Braco prepovedal kajenje Ancel...
19.8.2017 | Evropske lige
Prva "VAR" enajstmetrovka v Bu...
19.8.2017 | Evropske lige
Vrača se Bundesliga: Pet ugoto...
18.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko sta se poškodovala Mats Hummels in Neven Subotić, vodstvu Borussie iz Dortmunda ni preostalo drugega, kot da svoje vrste okrepi z novim branilcem. Na Westfaln se je pričakovano preselil Manuel Friedrich, nekdanji reprezentant Nemčije, ki je bil doslej brez delodajalca. Že 34-letni centralni branilec je bil zadnjih šest let član Bayerja iz Leverkusna, pred tem se je dokazoval tudi pri Mainzu in Werderju iz Bremna. Nemški reprezentant je bil med leti 2006 in 2008, v tem času je odigral devet tekem, na katerih se je enkrat vpisal med strelce.

"Čudovito bo igrati za klub, ki domuje na enkratnem štadionu in ima čudovite navijače. Veselim se izkušnje, verjamem, da bom pri Borussii preživel nekaj lepih trenutkov," je zadovoljen Friedrich, ki je z BVB-jem podpisal pogodbo do konca sezone. "Pustil je dober vtis, poleg tega ima še nemalo izkušenj," je pristavil Michael Zorc, športni direktor Borussie.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE