Damjan Tratnik   22. maj 2011
Borussia iz Dortmunda krepi svoje vrste

Perišić odhaja v Dortmund

Nemški prvak Dortmund se je okrepil z nadarjenim hrvaškim napadalcem Ivanom Perišićem, ki je bil v letošnji sezoni prvi strelec in najboljši igralec belgijskega prvenstva.
SORODNE NOVICE
Bayern napada vodilni Dortmund
21.10.2017 | Evropske lige
Dortmund zabredel v hude težav...
17.10.2017 | Evropske lige
Z moškostjo preprečil zadetek
16.10.2017 | Evropske lige
Novaković bi spet igral za Köl...
16.10.2017 | Evropske lige
Werder tudi v osmo praznih rok
15.10.2017 | Evropske lige
Lewandowski ostro o zlati žogi
14.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Borussia iz Dortmunda je že kmalu po izteku sezone v Bundesligi pričela z načrtovanjem igralskega kadra za novo sezono. Novopečenega 'galaktika' Nurija Sahina je nasledil njegov rojak Ilkan Gundogan iz Nurnberga, na stadion Westfalen pa se bo v kratkem preselil tudi 22-letni Hrvat Ivan Perišić, ki ima za seboj odlično sezono v majici belgijskega Club Bruggeja. V Splitu rojeni nogometaš je bil letos z 22 zadetki najboljši strelec belgijskega prvenstva, po izboru nogometašev pa tudi najboljši igralec sezone.

"Z Dortmundom sem že podpisal petletno pogodbo. Posel bo uradno potrjen čez nekaj dni, saj oba kluba urejata še zadnje malenkosti. Vsi vemo, kaj vse ima Dortmund – navijače, Ligo prvakov in naslov nemškega prvaka. To je zame odličen izbor. Nekajkrat sem že bil na stadionu Westfalen in moram reči, da je bilo vsakič nekaj posebnega. Nekaj, česar ne moreš pozabiti,"
je za belgijski časnik Sporza povedal nekdanji up Hajduka.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE