Damjan Tratnik   9. maj 2015
Vrata Borussie ostajajo odprta za Jürgena Kloppa

Morda se bo nekoč vrnil

Športni direktor nemškega prvoligaša Borussie Michael Zorc ne vidi razloga, zakaj se trener Jürgen Klopp, ki poleti odhaja drugam, nekoč ne bi vrnil nazaj v Dortmund.
SORODNE NOVICE
V Nemčiji nedelja brez zmagova...
22.10.2017 | Evropske lige
Prvi Anglež v zgodovini Dortmu...
22.10.2017 | Evropske lige
Bayern ruši finančne rekorde
21.10.2017 | Evropske lige
Dortmund zabredel v hude težav...
17.10.2017 | Evropske lige
Z moškostjo preprečil zadetek
16.10.2017 | Evropske lige
Novaković bi spet igral za Köl...
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Jürgen Klopp je Borussio vrnil nazaj med najboljše v Nemčiji in tudi nazaj na zemljevid nogometne Evrope, toda vsega lepega je enkrat konec in tudi on bo kmalu zapustil Dortmund. Poleti bo pomahal v slovo in odšel drugam, govori se, da skoraj zagotovo v Anglijo. Z njim naj bi se spogledovali predvsem pri Manchester Cityju, kjer sicer na klopi še vedno sedi Manuel Pellegrini, a res ne bi bilo presenečenje, če bi po klavrni sezoni dobil nogo.
 
Kako zelo bodo v Dortmundu pogrešali Kloppa, bomo seveda šele videli. Zagotovo pa ga bo marsikdo ohranil v lepem spominu. Tako lepem, da mu vrata Westfalna ostajajo odprta. Ne samo pri navijačih, tudi pri ljudeh, ki vodijo BVB. "Bi se nekoč lahko vrnil? Zakaj ne? Morda ne v bližnji prihodnosti, toda Jürgen je še vedno relativno mlad strokovnjak in zakaj se torej ne bi nekoč spet usedel na dortmundsko klop? Ni ga razloga, zakaj se ne bi," je prepričan športni direktor Borussie Michael Zorc.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE