Anže Zajič   30. julij 2015
Ilkay Gundogan spet uživa v Dortmundu

Morda bo ostal še vrsto let

Thomas Tuchel, novi trener Borussie, je prispeval velik delež k temu, da se vezist Ilkay Gundogan spet počuti zelo dobro v Dortmundu. Morda bo ostal še kar nekaj let.
SORODNE NOVICE
Bayern odprl novo nogometno ak...
22.8.2017 | Evropske lige
Bayern v drugem krogu z Leipzi...
20.8.2017 | Evropske lige
Na dveh tekmah padel le en zad...
20.8.2017 | Evropske lige
Pred dvema tednoma je bila vel...
20.8.2017 | Evropske lige
Slavil gol in potrgal vezi
20.8.2017 | Evropske lige
Zorc: Pod ceno ne gremo
19.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Še pred nekaj meseci se je zdelo, da bo Ilkay Gundogan v tem poletju skoraj zagotovo zapustil vrste Borussie. Toda stvari so se spremenile in vezist sedaj trdi, da uživa v življenju v Dortmundu. Celo tako zelo, da ne izključuje možnosti, da bo za črno-rumene igral še vrsto let. Glede Gundoganove prihodnosti je vse prišlo že tako daleč, da je Borussia pred meseci obelodanila, da z njim ne bo podpisala nove pogodbe. A strani sta si premislili in Gundogan je nato le podaljšal sodelovanje, ki naj bi veljalo do junija 2017.
 
"Grem v svoje peto leto v Dortmundu in tukaj se počutim zares zelo dobro," pravi 24-letnik, ki si ga je menda želel predvsem Manchester United, in nadaljuje: "V tem klubu se vidim tudi daljše obdobje. Toda ne mudi se nam. Malce bomo še počakali, nato pa videli, kako se bodo stvari razvijale." Gundogan je hkrati priznal, da je nanj vplivala tudi menjava na klopi, na kateri sedaj sedi Thomas Tuchel: "Imam občutek, da me je že spremenil v boljšega nogometaša. Všeč mi je, kako govori, všeč so mi njegove metode dela."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE