Damjan Tratnik   11. december 2014
Trener Dortmunda posega po spremembah

Klopp menja vratarja

Trener Dortmunda Jurgen Klopp je naznanil, da bo zaradi slabe forme Romana Weidenfellarja vsaj do novega leta mesto prvega vratarja moštva pripadalo Avstralcu Mitchellu Langeraku.
SORODNE NOVICE
Dortmund zabredel v hude težav...
17.10.2017 | Evropske lige
Z moškostjo preprečil zadetek
16.10.2017 | Evropske lige
Novaković bi spet igral za Köl...
16.10.2017 | Evropske lige
Werder tudi v osmo praznih rok
15.10.2017 | Evropske lige
Lewandowski ostro o zlati žogi
14.10.2017 | Evropske lige
"Rumeni zid" bo preizkusil Wer...
14.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Dortmunda Jurgen Klopp se je zaradi slabih izidov v letošnji sezoni odločil za nekatere korenitejše spremembe v začetni enajsterici. Začel je pri vratarju in sicer je veteranu Romanu Weidenfellerju pojasnil, da bo do nadaljnjega – sprva do novega leta – njegovo mesto zasedel 26-letni Avstralec Mitchell Langerak.

"Imel sem dober pogovor z Romanom in ga obvestil o moji odločitvi. Od prihodnjega leta bomo začeli od začetka, dotlej pa naslednje tri tekme branil Mitch (Mitchell Langerak – op.a)," je povedal Klopp, ki se je razgovoril tudi o slabi formi Cira Immobileja, Shinjija Kagawe in Henrika Mktarijana.

"V zadnjih tednih smo imeli veliko težav, vendar napadalci nikoli niso bil srž problema. Če Ciro zgreši dve ali tri priložnosti, bo še vedno stremel k četrti in ostajal miren. Dobro se razvija. Shinji ni igral dobro, vendar to še ne pomeni, da ne bo že na naslednji tekmi veliko boljši. Še vedno je zelo kakovosten igralec. Kdorkoli nas redno spremlja, ve, kako pomemben igralec je za nas Henrik. Prepričan sem, da bo slej kot prej spet začel zabijati gole," je povedal Klopp.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Heynckes 12.12.2014, 11:07 Prijavi komentar
Pametna odločitev. Langerk je pokazal, da je lahko na takem nivoju kot Weidenfeller + mlajši je torej se z redno igro lahko še razvije
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE