Damjan Tratnik   14. november 2016
Najhitrejši človek na svetu bo treniral z Dortmundom

Bolt bo treniral z Dortmundom

Direktor nemškega velikana Dortmunda Hans-Joachim Watzke je potrdil, da bo najhitrejši človek na svetu Usain Bolt opravil nekaj treningov z ekipo.
SORODNE NOVICE
Pred dvema tednoma je bila vel...
20.8.2017 | Evropske lige
Slavil gol in potrgal vezi
20.8.2017 | Evropske lige
Dortmund slavil v Wolfsburgu
19.8.2017 | Evropske lige
Zorc: Pod ceno ne gremo
19.8.2017 | Evropske lige
Football Leaks pokukal v James...
19.8.2017 | Evropske lige
Braco prepovedal kajenje Ancel...
19.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Jamajčan Usain Bolt, najhitrejši človek na svetu in dobitnik devetih zlatih olimpijskih medalj, obožuje nogomet. Obožuje ga tako močno, da bi se v njem rad preizkusil, vsaj delno pa se mu je želja uresničila, saj so ga v Dortmundu povabili na nekaj treningov, na katerih bo lahko pokazal svoje nogometno znanje.

"Odločitev o tem smo sprejeli že pred časom. Izvršni direktor Pume Bjorn Gulden, ki je član uprave našega kluba, je razkril, da si Usain na vso moč želi trenirati z nami. Za nas to ni problem. Tudi trenerju je ideja všeč," je povedal direktor kluba Hans-Joachim Watzke. "Seveda nas ne bo obiskal v tednu, ko bomo imeli obveznosti v Ligi prvakov, morda pa bo z nami v času priprav. Zelo smo veseli in to jemljemo kot veliko čast."

Tridesetletni Bolt, ki v kratkem načrtuje konec svoje bleščeče atletske kariere, sicer goreče navija za Manchester United in sanja o tem, da bi nekoč nase nadel majico rdečih vragov.

"Če bi dobil priložnost, da zaigram za Manchester United, bi se mi uresničile sanje. To bi bilo epsko."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE