Uredništvo    1. februar 2017
V Dortmundu se že ozirajo k nasledniku Pierra-Emericka Aubemeyanga

Baskovska menjava za Aubameyanga?

Borussia iz Dortmunda bo poleti najbrž soočena z vprašanjem, kako nadomestit Pierra-Emericka Aubameyanga. Prvo ime na seznamu želja naj bi bil Inaki Williams iz Athletica.
SORODNE NOVICE
Evropska sezona na nitki
19.10.2017 | Evropske lige
Zaza igralec meseca v La Ligi
18.10.2017 | Evropske lige
Pel, kot da gre za reprezentan...
18.10.2017 | Evropske lige
Barcelona našla svojega Vinici...
18.10.2017 | Evropske lige
Dortmund zabredel v hude težav...
17.10.2017 | Evropske lige
Celti se je odprlo
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pierre-Emerick Aubameyang bo po vseh napovedih sodeč zvezda poletnega prestopnega roka. Obeta se prestop, ki bo prekosil vse dosedanje prestopne rekorde v Dortmundu, po drugi strani pa le redki verjamejo v to, da bo nemški velikan gabonskega golgeterja uspel zadržati.

V primeru Aubemyangovega odhoda bodo v Dortmundu morali poiskati zamenjavo, zanimivo možnost pa omenja Radio Marca, ki trdi, da naj bi v Dortmundu "novega Aubameyanga" identificirali v mlademu up Athletica Inakiju Williamsu. Temnopolti baskovski vzhajajoči zvezdnik hitro napreduje in se prebija med najboljše španske nogometaše, Marca pa poroča, da naj bi bili v Dortmundu celo pripravljeni aktivirati njegovo odkupno klavzulo, ki je nastavljena na zasoljenih, a vendarle dostopnih 50 milijonov evrov.

V  nasprotnem primeru, tako Marca, Athletic svojega bisera zagotovo ne bo prodal, kar je v preteklosti že jasno demonstriral v primerih Javija Martineza in Anderja Herrere, ki sta klub zapustila šele tedaj, ko sta njuna kupca, Bayern oziroma Manchester United, aktivirala odkupni klavzuli.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
LosLeones1898 2.2.2017, 12:59 Prijavi komentar
Raje vidim da ga prodamo Borusii kot pa kakšnemu Chelseaju ali pa Unitedu. Tu se bo vsaj lahko do konca razvil v odličnega nogometaša. Sicer mu do tega ne manjka več veliko. :D
ales10 1.2.2017, 21:14 Prijavi komentar
Tole Dortmund brez tezav placa, a vprasanje je, ce si sploh zelijo ;) Je pa dobr igralec.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE