Anže Zajič   8. oktober 2013
Bologna še ne bo menjala trenerja

Pioli ima podporo

Čeprav so Rene Krhin in soigralci po sedmih krogih italijanskega prvenstva še naprej brez zmage, Stefano Pioli ostaja trener tega kluba. Predsednik mu je izrekel zaupnico.
SORODNE NOVICE
K Fiorentini tudi Pezzella
18.8.2017 | Evropske lige
Vprašanje je le, kako bo izpla...
17.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Simeone jr. v Fiorenti...
17.8.2017 | Evropske lige
Juventus ujel Matuidija!
16.8.2017 | Evropske lige
Roma zaenkrat brez desetice
16.8.2017 | Evropske lige
Spalletti: Perišić hoče ostati
14.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Bologna v sedmih krogih Serie A ni dosegla še niti ene zmage, s tremi osvojenimi točkami zaseda šele predzadnje mesto na lestvici. Marsikdo je bil prepričan, da bodo slabe igre in še slabši rezultati že terjali davek in da bo slednjega po visokem domačem porazu s Hellasom iz Verone (1:4) plačal trener Stefano Pioli. Toda to se ne bo zgodilo, Pioli bo še naprej vodil slovenskega reprezentanta Reneja Krhina in njegove soigralce, saj mu uprava stoji ob strani.

"Zadnje predstave naše ekipe so še dodatno izpostavile kritično stanje, v katerem smo in ki je vidno prav vsem. Sedaj je pred nami daljši premor, v katerem bomo ocenili, kje smo storili napake, hkrati pa se poskušali pobrati nazaj na noge. Ne glede na vse pa nekaj drži kot pribito: Stefano Pioli uživa naše zaupanje. Dali smo mu čas, da oživi moštvo in ga spravi iz težkega položaja, v katerem smo se znašli," je trenerju zaupnico izrekel predsednik Bologne Albano Guaraldi. Po reprezentančnem premoru Bologno sicer čaka zadnjeuvrščeni Sassuolo, če bo Pioli izgubil tudi to tekmo, pa bo verjetno na drugačno struno zaigral tudi Guaraldi.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE