OSTALE NOVICE
Stran
od 1
7.10.2017
Evropske lige
Če je večina članov argentinske reprezentance izpostavljena kritikam, pa si je aplavz v domovini prislužil vezist domače Boce Juniors Fernando Gago.
0
18.7.2016
Evropske lige
Potem ko se Boca Juniors ni uvrstila v finale pokala Libertadores, so se okrepile govorice, da bi Carlos Tevez lahko odšel drugam. Toda njegova pričakovanja so menda ogromna.
4
2.7.2016
Evropske lige
Argentinska nogometna zveza (AFA) po mnenju enega najpriljubljenejših nogometašev v državi, nekdanjega reprezentanta Carlosa Teveza, zanemarja svoje igralce.
0
22.1.2016
Evropske lige
So nogometaši, ki na zelenico iz tedna v teden pritečejo le zato, ker najlepšo igro na svetu vidijo kot svojo službo. A so tudi takšni, ki resnično čutijo grb na prsih. Od navijača do nogometaša - Nogomanijak.
23
7.4.2015
Evropske lige
Če bi Daniel Osvaldo lahko v Boco pripeljal dva svoja nekdanja soigralca iz Italije, bi se odločil za Andreo Pirla in Francesca Tottija. Obnorela bi Bombonero, je prepričan napadalec.
0
26.2.2015
Evropske lige
Problematični Daniel Pablo Osvaldo si je tudi pri Boci Juniors hitro nakopal jezo na glavo. Vodilni ljudje kluba iz Buenos Airesa ga želijo menda že poslati nazaj v Evropo.
7
9.2.2015
Evropske lige
Argentinskemu nogometašu Daniju Osvaldu grozi, da do poletja ne bo nič igral. No, ampak zdi se, da mu je bila le ponujena rešilna bitka. Je tik pred vrnitvijo nazaj v rodno domovino.
0
30.7.2013
Evropske lige
Argentinski defenzivni vezist Fernando Gago že res ne bo več igral za Velez, a bo kljub temu žogo še naprej brcal doma. Valencia mu je dala proste roke za prestop v Boco.
0
Stran
od 1