Damjan Tratnik   2. marec 2012
Robbie Fowler upa na pogodbo z Blackpoolom

Verjetno spet v Angliji

Do konca sezone bo v dresu angleškega drugoligaša Blackpoola verjetno igral tudi nekdanji repezentant Robbie Fowler, ki je že dvignil roke nad nastopanjem v Indiji.
SORODNE NOVICE
Bo Chelsea stopil na novo mino...
21.10.2017 | Evropske lige
Mislim, da se bo vrnil že leto...
20.10.2017 | Evropske lige
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko so v Indiji že drugič zapored prestavili začetek opevane profesionalne lige, v kateri naj bi sodelovali številni znani nogometni obrazi, se je Robbie Fowler, eden od tistih, ki so jih organizatorji napovedovali, odločil, da si bo novega delodajalca raje poiskal drugje. Veteran se je tako priključil treningom angleškega drugoligaša Blackpoola, pri katerem verjamejo, da se bodo z njim uspeli dogovoriti za sodelovanje do konca sezone.

36-letnik, ki je 26-krat zaigral tudi za Anglijo, si je kruh nazadnje služil na Tajskem, kjer je igral za Muangthong United. Pred tem je bil tudi v Avstraliji, v Angliji pa je nazadnje igral leta 2008, ko je bil član Blackburna. Kariero je sicer začel pri Liverpoolu, kjer je pokazal največ, potem je bil še član Leeds Uniteda in Manchester Cityja. "Še vedno gre za kvalitetnega napadalca, ki ima nos za gol, ki zna še vedno premagovati nasprotnikove vratarje. Prepričan sem, da je še vedno lačen uspeha, igre, o njegovih kvalitetah pa ne bom izgubljal besed. Je dobro pripravljen in verjamem, da nam bo koristil, če se bomo uspeli dogovoriti," je pojasnil trener Blackpoola Ian Holloway.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
rdeci bianconero 2.3.2012, 13:59 Prijavi komentar
god!!!! http://www.youtube.com/watch?v=oN780UDJoPw /// ti zani pa rajsi za "tvoje" (bivse) igralce poskrbi da nebodo vec napadali navijacev, unicevali kolen,...
zani 2.3.2012, 13:20 Prijavi komentar
cocaine cowboy :))) http://www.youtube.com/watch?v=TOBja7ZjGws
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE