Anže Zajič   6. april 2015
Blackpool zapečatil slovo od druge angleške lige

V štirih letih iz raja v pekel

V nogometu se lahko hitro vse spremeni. Navijači Blackpoola so še nedolgo tega uživali v dejstvu, da so del nogometne smetane, sedaj pa je njihova realnost precej bolj kruta.
SORODNE NOVICE
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
Mourinho bi podpisal, a le za ...
17.10.2017 | Evropske lige
Kane bi lahko postal novi Tott...
17.10.2017 | Evropske lige
Mahrez rešil lisice
16.10.2017 | Evropske lige
Uradno: Newcastle je naprodaj
16.10.2017 | Evropske lige
V Tottenhamu ogorčeni nad Marc...
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Še leta 2011 se je Blackpool bori za obstanek v Premier League, še pred štirimi leti je bil del največjega nogometnega spektakla na svetu. V katerem se, da ne bo pomote, cedita med in mleko. Sedanjost pa je za klub s štadiona Bloomfield Road precej bolj črnogleda. Ne samo, da ni več član elitne angleške lige, danes je zapečatil celo slovo od Championship League, kar pomeni, da bo v naslednji sezoni tretjeligaš. Blackpool se je "potopil" šest krogov pred koncem je bilo zanj usodno dejstvo, da je Rotherham United z 1:0 premagal Brighton
 
Blackpool zadnje mesto na lestvici druge lige zaseda že vse od lanskega oktobra dalje, a to po svoje ne preseneča. Tik pred začetkom sezone je imel klub na plačilnem seznamu vsega osem nogometašev, zaradi česar je bil primoran odpovedati priprave v Španiji. Potem je uprava na hitro in na silo pripeljala nemalo igralcev brez pogodb, a na koncu pravega učinka ni bilo in Blackpool bo prvič po letu 2007 spet nastopal v tretjeligaški konkurenci.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE