Damjan Tratnik   19. avgust 2010
Sam Allardyce že razmišlja, kako zapraviti denar

Indijec bi kupil Beckhama

Indijski mogotec Ahsan Ali Syed, ki je tik pred prevzemom angleškega prvoligaša Blackburna, že ve ime prve želene okrepitve – David Beckham!
SORODNE NOVICE
Tottenham potrdil Sanchezov pr...
18.8.2017 | Evropske lige
Pritegnila me je veličina Unit...
18.8.2017 | Evropske lige
Tottenham podira rekord
18.8.2017 | Evropske lige
Kupiti Arsenal, odpustiti Weng...
18.8.2017 | Evropske lige
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
Pep zdaj lovi še Evansa
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Blackburn je točno deset let po smrti nekdanjega mecena Jacka Walkerja, ki je leta 1995 ta klub popeljal do naslova angleškega prvaka, na pragu novega velikega poglavja v svoji zgodovini. Roversi bodo kot vse kaže dobili novega lastnika, le-ta pa obljublja, da bo ob prihodu na predsedniški stolček trenerju Samu Allardycu namenil kar 100 milijonov funtov za nove okrepitve. Prevzem sicer še ni končan, indijski mogotec Ahsan Ali Syed pa medtem vseeno že razmišlja, kako bi okrepil igralski kader.

"Angleško Premier League sem začel spremljati, ko sem bil star 26 let. Že takrat mi je bil Blackburn všeč, še posebej pa sem se navduševal nad Davidom Beckhamom. Če bi bil pripravljen sprejeti izziv, bi ga z velikim veseljem zvabil v klub,
" je za Daily Mail povedal Indijec, ki sicer prebiva v Bahrejnu.

O novi politiki kluba, ki je sicer v zadnjih letih bolj ali manj životaril v spodnjem delu lestvice, razmišlja tudi trener Sam Allardyce. Slednji je prepričan, da bo z denarjem vseeno treba ravnati pazljivo.

"Če bomo dobili nove lastnike, jih bom skušal prepričati, da moramo igralski kader krepiti počasi. Nogometnega kluba čez noč ne moreš narediti uspešnega. Morali bomo paziti, da bomo za pravo ceno kupovali kakovostne igralce. Tudi če imaš na voljo milijone, moraš še vedno paziti. Ne vidim smisla v tem, da bi igralce preplačevali. Če bi za igralca odšteli 10 ali 20 milijonov funtov in potem na igrišču te cene ne bi upravičil, bi takoj sprožili negativen odziv. Tega si ne želimo, vsekakor pa si zelo želim, da bi se pogovori uspešno končali, saj bi bil to velik korak naprej za Blackburn,"
je povedal Allardyce.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
shitcunt. 19.8.2010, 14:58 Prijavi komentar
da se bota city pa blackburn pol borila za 5mesto :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE