Uredništvo    29. september 2012
Steve Kean ni več trener Blackburna

Blackburnov trener Kean odstopil

Angleški drugoligaš Blackburn je danes izgubil svojega trenerja. Steven Kean pritiska ni mogel več prenašati, zato je odstopil s trenerske funkcije.
SORODNE NOVICE
Na Liberty prihaja Manchester ...
19.8.2017 | Evropske lige
Tottenham potrdil Sanchezov pr...
18.8.2017 | Evropske lige
Pritegnila me je veličina Unit...
18.8.2017 | Evropske lige
Tottenham podira rekord
18.8.2017 | Evropske lige
Kupiti Arsenal, odpustiti Weng...
18.8.2017 | Evropske lige
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Dve leti je trajala ljubezen med Blackburnom in Steveom Keanom. Včeraj pozno popoldne pa je bilo te ljubezni konec. 44-letni trener, za katerega je bilo vodenje Blackburna šele prva trenerska služba v karieri, se je namreč odločil, da pritiska ne more več prinašati, zato je odstopil. Kean je to storil po pogovoru z vodstvom kluba.

Kot razlog za svojo odločitev je navedezl nevzdržne razmere, vendar o podrobnosti Kean ni govoril. Rezultati zagotovo ne morejo biti glavni razlog, Blackburn je trenutno namreč tretji krog lige Championship, po sedmih odigranih tekmah ima 14 točk. Kean je bil v zadnjih mesecih sicer pogosto tarča nezadovoljnih navijačev, ki so celo bojkotirali tekme, a je imel vse do zadnjega podporo lastnika kluba. V nedogled pa kot kaže le ni šlo. Za izpad iz Premier League ga z "nogo" ni kaznovalo vodstvo kluba, z zamikom so to kot vse kaže storili navijači. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE