Uredništvo    29. september 2012
Steve Kean ni več trener Blackburna

Blackburnov trener Kean odstopil

Angleški drugoligaš Blackburn je danes izgubil svojega trenerja. Steven Kean pritiska ni mogel več prenašati, zato je odstopil s trenerske funkcije.
SORODNE NOVICE
Razšla sta se Everton in Koema...
23.10.2017 | Evropske lige
Klopp bi moral prevzeti odgovo...
23.10.2017 | Evropske lige
Izboljšati se moramo in to hit...
23.10.2017 | Evropske lige
Neustrašni Harry našel novo žr...
22.10.2017 | Evropske lige
Poskrbimo, da bo želel ostati
22.10.2017 | Evropske lige
Usoda ni več v mojih rokah
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Dve leti je trajala ljubezen med Blackburnom in Steveom Keanom. Včeraj pozno popoldne pa je bilo te ljubezni konec. 44-letni trener, za katerega je bilo vodenje Blackburna šele prva trenerska služba v karieri, se je namreč odločil, da pritiska ne more več prinašati, zato je odstopil. Kean je to storil po pogovoru z vodstvom kluba.

Kot razlog za svojo odločitev je navedezl nevzdržne razmere, vendar o podrobnosti Kean ni govoril. Rezultati zagotovo ne morejo biti glavni razlog, Blackburn je trenutno namreč tretji krog lige Championship, po sedmih odigranih tekmah ima 14 točk. Kean je bil v zadnjih mesecih sicer pogosto tarča nezadovoljnih navijačev, ki so celo bojkotirali tekme, a je imel vse do zadnjega podporo lastnika kluba. V nedogled pa kot kaže le ni šlo. Za izpad iz Premier League ga z "nogo" ni kaznovalo vodstvo kluba, z zamikom so to kot vse kaže storili navijači. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE