Uredništvo    19. april 2017
Vrnitev Angleža na trenersko klop

Redknapp se je doma dolgočasil

70-letni Harry Redknapp se je včeraj dogovoril za sodelovanje z Birmingham Cityjem. Klub s stadiona St. Andrews mora v zadnjih treh krogih obstati v angleškem Champiosnshipu.
SORODNE NOVICE
United gostuje v Walesu
24.10.2017 | Evropske lige
Razšla sta se Everton in Koema...
23.10.2017 | Evropske lige
Klopp bi moral prevzeti odgovo...
23.10.2017 | Evropske lige
Izboljšati se moramo in to hit...
23.10.2017 | Evropske lige
Neustrašni Harry našel novo žr...
22.10.2017 | Evropske lige
Poskrbimo, da bo želel ostati
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Harry Redknapp, ki je včeraj na klopi drugoligaškega Birmingham Cityja zamenjal Gianfranca Zolo, verjame, da bodo za njegovo ekipo v boju za obstanek v Championshipu v zadnjih treh krogih dovolj štiri točke. Birmingham čakata gostovanji pri Aston Villi in Bristol Cityju ter domača tekma proti Huddersfieldu.

"Potrebujemo zmago in remi. Gary Rowett, ki je ekipo vodil v začetku sezone, je z istimi igralci delal dobro in iz njih iztisnil veliko. Štiri točke je sicer lažje reči kot jih osvojiti, ampak potrudili se bomo po najboljših močeh," je optimističen Redknapp.

70-letni Anglež, med drurgim nekdanji trener West Hama, Portsmoutha in Tottenhama, veliko pričakuje od svojih varovancev: "Igralci so tisti, ki so moštvo spravili v trenutni položaj in morajo prevzeti odgovornost. Oni so tisti, ki nas lahok iz te situacije spravijo. Kot trener jim lahko le dam navodila. Če uspemo obstati, bi me zanimalo vodenje ekipe tudi v naslednji sezoni," je povedal zimzeleni Redknapp, ki je sicer podpisal pogodbo le do konca te sezone.

Redknapp je v pogovoru za Radio Five Live tudi razkril, da se je doma precej dolgočasil: "Pri domačih opravilih sem neuporaben. Tudi pri vrtnarjenju sem obupen. Če vsak dan dežuje, ne morem igrati golfa. Nekaj pač moram početi s svojim časom in izven nogometa nimam veliko hobijev. Nogomet je tisto, kar obožujem in veselim se novega izziva."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE