Anže Zajič   20. januar 2015
Tin Jedvaj dokončno v lasti Bayerja

Roma ga je "odstopila" Nemcem

Mladi hrvaški nogometaš Tin Jedvaj se ne bo vrnil v Rim. Roma ga je dokončno prodala Bayerju iz Leverkusna, Hrvat je s slednjim podpisal pogodbo do leta 2020.
SORODNE NOVICE
Bayern odprl novo nogometno ak...
22.8.2017 | Evropske lige
Bayern v drugem krogu z Leipzi...
20.8.2017 | Evropske lige
Na dveh tekmah padel le en zad...
20.8.2017 | Evropske lige
Pred dvema tednoma je bila vel...
20.8.2017 | Evropske lige
Slavil gol in potrgal vezi
20.8.2017 | Evropske lige
Zorc: Pod ceno ne gremo
19.8.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Roma je uradno postala preteklost za Tina Jedvaja, nadarjeni nogometaš iz Hrvaške je tudi uradno prešel v last Bayerja. V Leverkusen se je šele 19-letni nogometaš preselil junija lani in hitro dobil to, po kar je prišel: minutažo. Doslej je za Lekarnarje odigral 21 tekem in se dvakrat vpisal med strelce, za Bayer pa je bilo to dovolj. Z Rimljani je dosegel odgovor in otroka Dinama iz Zagreba dokončno zvabil medse. V Rim se torej ne bo več vrnil, v njegovi statistiki bo ostalo zapisano, da je za Romo odigral le dve tekmi.
 
"Veseli smo, da smo po korektnih pogajanjih z Romo dobili Tina in z njim podpisali dolgoročno pogodbo do leta 2020. S tem smo še dodatno potrdili, da nas zanima predvsem delo z mladimi, nadarjenimi nogometaši. Jedvaj bo eden tistih, ki bodo v prihodnjih letih nosili glavno breme naše ekipe," je posel pokomentiral direktor nemškega prvoligaša Michael Schade.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE