Anže Zajič   3. junij 2013
Andres Palop okrepil vrste Bayerja

Na stara leta v Nemčijo

Andres Palop, ki je Sevilli pomagal do dveh zmag v pokalu UEFA, se je poslovil od Španije, po novem bo igral v Nemčiji. Pogodbo je podpisal z Bayerjem iz Leverkusna.
SORODNE NOVICE
Z moškostjo preprečil zadetek
16.10.2017 | Evropske lige
Novaković bi spet igral za Köl...
16.10.2017 | Evropske lige
Werder tudi v osmo praznih rok
15.10.2017 | Evropske lige
Lewandowski ostro o zlati žogi
14.10.2017 | Evropske lige
"Rumeni zid" bo preizkusil Wer...
14.10.2017 | Evropske lige
Zgradil vodnjake za ljudi v Et...
13.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Star je 39 let, a se je šele sedaj prvič v karieri odpravil na tuje. Andres Palop se je po vrsto letih poslovil od Španije, po novem bo igral v Nemčiji, potem ko je podpisal za Bayer iz Leverkusna. S slednjim je sklenil enoletno sodelovanje, Bayerju zanj ni bilo potrebno plačati odškodnine, saj je veteranu potekla pogodba s Sevillo. V Andaluziji si je Palop kruh služil od leta 2005 dalje, pred tem je igral tudi za Valencio in Villarreal.

"Zelo sem vesel, ker bom po vseh teh letih lahko zaigral še v drugi državi. Bundesliga je postala zanimiva za vse igralce, Bayer še zlasti, saj sodi med najboljše nemške klube. Ker bo igral v Ligi prvakov, ki je še toliko bolj zanimiv," pravi Palop, športni direktor kluba Rudi Völler je prestop pokomentiral z naslednjimi besedami: "Potem ko se je Michael Rensing odločil za prestop k Fortuni, smo iskali izkušenega vratarja, na katerega bi se lahko zanesli, če bi bil Bernd Leno na stranskem tiru. In tudi vratarja, od katerega bi lahko Bernd na treningih kar največ odnesel. Vse to smo našli v Andresu Palopu."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE