Anže Zajič   3. junij 2013
Andres Palop okrepil vrste Bayerja

Na stara leta v Nemčijo

Andres Palop, ki je Sevilli pomagal do dveh zmag v pokalu UEFA, se je poslovil od Španije, po novem bo igral v Nemčiji. Pogodbo je podpisal z Bayerjem iz Leverkusna.
SORODNE NOVICE
BVB mesec dni brez Schurrleja
16.8.2017 | Evropske lige
Boateng na pragu Eintrachta
16.8.2017 | Evropske lige
Hamburg sezono začel s sramoto
13.8.2017 | Evropske lige
Prišel bi, a kaj ko Milan spi ...
13.8.2017 | Evropske lige
Dembele še naprej v suspenzu
13.8.2017 | Evropske lige
Danes odločitev o Dembeleju
13.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Star je 39 let, a se je šele sedaj prvič v karieri odpravil na tuje. Andres Palop se je po vrsto letih poslovil od Španije, po novem bo igral v Nemčiji, potem ko je podpisal za Bayer iz Leverkusna. S slednjim je sklenil enoletno sodelovanje, Bayerju zanj ni bilo potrebno plačati odškodnine, saj je veteranu potekla pogodba s Sevillo. V Andaluziji si je Palop kruh služil od leta 2005 dalje, pred tem je igral tudi za Valencio in Villarreal.

"Zelo sem vesel, ker bom po vseh teh letih lahko zaigral še v drugi državi. Bundesliga je postala zanimiva za vse igralce, Bayer še zlasti, saj sodi med najboljše nemške klube. Ker bo igral v Ligi prvakov, ki je še toliko bolj zanimiv," pravi Palop, športni direktor kluba Rudi Völler je prestop pokomentiral z naslednjimi besedami: "Potem ko se je Michael Rensing odločil za prestop k Fortuni, smo iskali izkušenega vratarja, na katerega bi se lahko zanesli, če bi bil Bernd Leno na stranskem tiru. In tudi vratarja, od katerega bi lahko Bernd na treningih kar največ odnesel. Vse to smo našli v Andresu Palopu."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE