Damjan Tratnik   28. avgust 2011
Michael Ballack na izhodnih vratih Bayerja

Lahko odide, če želi

Izkušeni nemški nogometaš Michael Ballack ni zadovoljen s svojim statusom pri Bayerju. V Leverkusnu pravijo, da lahko veteran odidem drugam, če tako želi.
SORODNE NOVICE
Schalke za skok pod vrh
20.10.2017 | Evropske lige
Z moškostjo preprečil zadetek
16.10.2017 | Evropske lige
Novaković bi spet igral za Köl...
16.10.2017 | Evropske lige
Werder tudi v osmo praznih rok
15.10.2017 | Evropske lige
Lewandowski ostro o zlati žogi
14.10.2017 | Evropske lige
"Rumeni zid" bo preizkusil Wer...
14.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Rudi Völler, športni direktor Bayerja, je priznal, da lahko veteran Michael Ballack zapusti vrste kluba iz Leverkusna, če tako želi. 34-letnik, ki se je v Bayer vrnil, da bi tam končal svojo bogato kariero, se v tej sezoni nikakor ne more prebiti v začetno enajsterico nemškega prvoligaša, toda če se z vlogo rezervista ne more sprijazniti, bo lahko odšel drugam, pravi Völler.

"Usedla se bova za isto mizo in poskušala poiskati rešitev za nastali položaj. Če bo prejel dobro ponudbo, bo seveda lahko odšel drugam. Toda moje mnenje je, da bi se moral sprijazniti s položajem in se boriti za to, da se bo spremenil. V tem trenutku so pač nogometaši, ki so boljši od njega. Svetujem mu, naj bo potrpežljiv," je povedal Völler. Nekdanji nogometaš Chemnitzerja, Kaiserslauterna, Bayerna in Chelseaja se je k Bayerju vrnil lani, doslej pa je zanj odigral 22 tekem in zabil dva gola.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE