Uredništvo    21. januar 2016
V Leverkusnu so se odzvali na govorice

Kampl nikakor ni naprodaj

Športni direktor nemškega Bayerja iz Leverkusna Rudi Voller se je takoj odzval na govorice, da je španski velikan Atletico Madrid vrgel lovke na slovenskega reprezentanta Kevina Kampla.
SORODNE NOVICE
Zaza igralec meseca v La Ligi
18.10.2017 | Evropske lige
Danes moramo biti preprosto ve...
18.10.2017 | Slovenski nogomet
Pel, kot da gre za reprezentan...
18.10.2017 | Evropske lige
Barcelona našla svojega Vinici...
18.10.2017 | Evropske lige
Celti se je odprlo
16.10.2017 | Evropske lige
Z moškostjo preprečil zadetek
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V dopoldanskih urah so se v Nemčiji razširile govorice o zanimanju španskega Atletica za slovenskega reprezentanta Kevina Kampla, ki je v svojem kratkem času pri Leverkusnu hitro uspel pokazati svojo nesporno kakovost. Na govorice se je hitro odzval športni direktor kluba Rudi Voller in odločno zatrdil, da prodaja Kampla ne pride v poštev.

"Za njegov odhod definitivno ni nobenih možnosti. Kevin je srečen pri nas in mi smo veseli, ker ga imamo. Potrebujemo ga," je bil nedvoumen Voller.

V Leverkusnu se sicer v zadnjih dneh precej otepajo snubcev za njihove nogometaše, saj sta predmet interesa velikih evropskih klubov tudi napadalec Javier Hernandez ter vezist Christoph Kramer. Za prvega naj bi se potegoval angleški velikan Liverpool, za drugega pa ambiciozni italijanski Napoli: "Nikogar ne bomo pustili oditi," je neomajen Voller, ki torej bitke za vnovično uvrstitev v Ligo prvakov ne želi prepustiti slučaju.

Kamplov zastopnik Michael Ruhnau je sicer v pogovoru za časnik Bild potrdil zanimanje Atletica in priznal, da se je o možnosti Kamplovega odhoda v Madrid pogovarjal z direktorjem Atletica Andreo Berto.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE