Uredništvo    5. december 2016
Poškodba Kevina Kampla

Kampl letos ne bo več igral

Po soigralcih Admirju Mehmediju in Kevinu Vollandu je smola s poškodbo zdaj doletela tudi Kevina Kampla. Ni še jasno, kaj točno je narobe z njegovim stopalom, vsekakor pa v letošnjem letu ne bo več igral.
SORODNE NOVICE
Dembele niti milimeter bližje ...
17.8.2017 | Evropske lige
Noben igralec ni večji od ekip...
17.8.2017 | Evropske lige
BVB mesec dni brez Schurrleja
16.8.2017 | Evropske lige
Boateng na pragu Eintrachta
16.8.2017 | Evropske lige
Hamburg sezono začel s sramoto
13.8.2017 | Evropske lige
Prišel bi, a kaj ko Milan spi ...
13.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Na zadnji prvenstveni tekmi proti Freiburgu je Kevina Kampla doletela smola. Poškodoval si je namreč desno stopalo, bolečine pa so tako hude, da slovenski reprezentant trenutno ne more trenirati, kaj šele igrati. Kampl si je stopalo poškodoval tudi že prejšnji mesec, na tekmi Lige prvakov med Tottenhamom in Bayerjem iz Leverkusna, zaradi česar je nato manjkal tudi na reprezentančni akciji za tekmi z Malto in Poljsko. 

"Ne vemo še točno, za kakšno poškodbo gre," pravi Kampl, ki pa v letošnjem letu zagotovo ne bo več igral. Izpustil bo (vsaj) štiri tekme, in sicer zadnjo tekmo skupinskega dela Lige prvakov proti Monacu, zatem pa še ligaške preizkušnje proti Schalkeju, Ingolstadtu in Kölnu

Kampl sicer čakajo še podrobnejši pregledi, po katerih bo znanega več o njegovem povratku. Prve ocene sicer pravijo, da bi Kampl lahko prisilno počival celo do šest tednov. 

Prva prvenstvena tekma Bayerja v prihodnjem letu bo na sporedu 22. januarja, nasprotnik bo Hertha BSC. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE