Anže Zajič   15. maj 2012
Bayer ne bo iskal novega trenerja

Dvojec prepričal upravo

Sascha Lewandowski in Sami Hyypia ostajata na trenerski klopi nemškega prvoligaša Bayerja iz Leverkusna. Za dobro delo sta bila nagrajena s triletno pogodbo.
SORODNE NOVICE
Bayern v drugem krogu z Leipzi...
20.8.2017 | Evropske lige
Na dveh tekmah padel le en zad...
20.8.2017 | Evropske lige
Pred dvema tednoma je bila vel...
20.8.2017 | Evropske lige
Slavil gol in potrgal vezi
20.8.2017 | Evropske lige
Zorc: Pod ceno ne gremo
19.8.2017 | Evropske lige
Football Leaks pokukal v James...
19.8.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Sascha Lewandowski in Sami Hyypia bosta tudi v naslednji sezoni tista, ki bosta s klopi vodila nogometaše Bayerja. Dvojec je podpisal triletno pogodbo, s čemer je bil nagrajen za dobro opravljeno delo ob koncu sezone 2011/12. Lewandowski in Hyypia sta šest krogov pred koncem nasledila Robina Dutta, nato pa osvojila 14 od možnih 18 točk. S štirimi zmagami in dvema remijema sta Bayer popeljala tudi v Evropo, zato upravi verjetno ni bilo potrebno dolgo razpredati o tem, kako naprej.

"Čeprav se s Sascho pred tem nisva poznala in čeprav nisva imela veliko časa za to, da bi sestavila načrt, so bili zadnji tedni zares uspešni. Odločitev Bayerja, da nama izreče zaupnico, je poteza, ki je polna optimizma. S tem so nama dali vedeti, da verjamejo v naju. Prepričana sva, da lahko uspešno vodiva to ekipo, da nam bo šlo skupaj dobro tako doma kot tudi v Evropi," je po podaljšanju sodelovanja z Bayerjem dejal 38-letni Hyypia, tudi nekdanji nogometaš kluba iz Leverkusna.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE