Damjan Tratnik   12. september 2010
Vnovične težave za izkušenega nemškega vezista

Ballack znova poškodovan

Koliko časa bo tokrat počival Michael Ballack? Veteran pravi, da ne dolgo, toda dejstvo je, da si je na tekmi med njegovim Bayerjem in Hannovrom poškodoval koleno.
SORODNE NOVICE
Dembele niti milimeter bližje ...
17.8.2017 | Evropske lige
Noben igralec ni večji od ekip...
17.8.2017 | Evropske lige
BVB mesec dni brez Schurrleja
16.8.2017 | Evropske lige
Boateng na pragu Eintrachta
16.8.2017 | Evropske lige
Hamburg sezono začel s sramoto
13.8.2017 | Evropske lige
Prišel bi, a kaj ko Milan spi ...
13.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Koliko časa bo moral počivati, še ni znano, toda Michael Ballack ima znova težave. Izkušeni nogometaš Bayerja iz Leverkusna, h kateremu se je preselil po koncu minule sezone iz angleškega prvaka Chelseaja, je v soboto začel tekmo proti Hannovru, a moral iz igre že po pol ure. Z igrišča je odšepal, več kot očitno pa ga je bolelo koleno leve noge, ki je nastradalo po štartu enega od nogometašev nasprotne ekipe.

"Prejel sem udarec v koleno, toda menim, da iz tega ni potrebno delati prevelike drame," je po tekmi govorice o vnovičnem daljšem počitku zavrnil 33-letnik in dodal: "Mislim, da ne gre za nič hujšega, zato pričakujem, da bom hitro spet nazaj v pogonu." Ballack je sicer zaradi poškodbe, ki jo je staknil ob koncu minule sezone, izpustil celo nastop na svojem verjetno zadnjem svetovnem prvenstvu. Tedaj si je v gležnju desne noge strgal vezi, tokrat pa je poskušal nadaljevati kljub bolečemu udarcu v koleno, vendar je hitro postalo jasno, da bo moral svoje mesto v ekipi Bayerja prepustiti nekomu drugemu. Dokler ni bil zamenjan, Ballack sicer ni pokazal kaj prida, še najodmevnejši je bil poskus iz prostega strela, po katerem pa se mreža Hannovra ni zatresla.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE