Anže Zajič   30. januar 2015
Bari se spogleduje z Antoniom Cassanom

Sanje o izgubljenem sinu

Gianluca Paparesta, nekdanji sodnik in danes prvi mož italijanskega drugoligaša Barija, je razkril, da želi pripeljati Antonia Cassana, ki je bogato kariero začel prav pri tem klubu.
SORODNE NOVICE
Padla prva trenerska glava v S...
17.10.2017 | Evropske lige
Evrogol Romula osrečil Verono
16.10.2017 | Evropske lige
Milan potrebuje več časa
16.10.2017 | Evropske lige
Ni bilo prekrška za enajstmetr...
16.10.2017 | Evropske lige
Sploh ne morem opisati
16.10.2017 | Evropske lige
Blagajniki Interja slavijo rek...
15.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Preden je Antonio Cassano postal znan, preden so začeli o njem govoriti o velikem talentu italijanskega nogometa, je igral za Bari. Tam je začel kariero, tam je v članski ekipi igral dve leti in na 50 tekmah zabil 6 golov. Kluba iz svojega rojstnega mesta nikdar ni pozabil, večkrat je poudaril, da bi nekoč rad vrnil. In morda se sedaj dejansko bo. Potem ko je prekinil pogodbo s Parmo, so v Bariju javno izrazili željo, da bi ga pripeljali v svoje vrste, čeprav se zavedajo, da bo težko. Denarja za njegovo zajetno plačo nimajo, prestop bo možen le, če bo Cassano precej znižal finančna pričakovanja. Pa še nekaj je: Galletti igrajo le v drugi ligi. Bi zvezdnika to sploh zanimalo?
 
"Antonio Cassano... To so naše sanje," priznava Gianluca Paparesta, nekoč ugledni sodnik, danes presednik Barija. "Vsak klub mora imeti svoje sanje. Ko sem začel soditi, sem sanjal o Serie A in k sreči mi je uspelo. Pred letom dni sem želel kupiti Bari, tudi to so bile sanje. Ki so postale realnost. Cassano ve, da so tudi z njim povezane moje sanje. Pri nas bi bil več kot dobrodošel. Da o tem, kako bi ga sprejeli navijači, niti ne govorim," je še pristavil prvi mož kluba s štadiona San Nicola.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE