OSTALE NOVICE
Stran
od 310
17.8.2017
Evropske lige
Športni direktor Barcelone Robert Fernandez je potrdil poročanje nekaterih španskih medijev, da Lionel Messi še ni pustil svojega podpisa na novi pogodbi.
0
Evropske lige
Ne samo, da so prepričljivo izgubili proti Realu, ostali brez Neymarja in prejeli zajetno dozo kritik, pri Barceloni so zdaj prejeli nove slabe novice. Za en mesec so namreč ostali še brez Luisa Suareza.
22
Evropske lige
Stadion Santiago Bernabeu si je včeraj ob menjavi privoščil branilca Barcelone Gerarda Piqueja, ki še naprej čuti posledice nesrečnega tvita, ki se je vanj zalučal kot bumerang.
1
Evropske lige
Superpokal je zaključek pripravljalnega obdobja, zato tragedije po porazu ni. Ernesto Valverde, trener Barcelone, poudarja, da je pomembno, da se Barcelona usmeri naprej.
7
Evropske lige
Direktor Barcelone Pep Segura je po včerajšnjem porazu in jalovi predstavi proti Realu iz Madrida dejal, da sta veliki prestopni tarči Kataloncev Philippe Coutinho in Ousmane Dembele blizu prihoda.
32
Evropske lige
Branilec Barcelone Gerard Pique priznava, da se mu zdi, da je Barcelona slabša od Reala. V devetih letih na kaj takšnega doslej še ni pomislil.
18
16.8.2017
Evropske lige
Vezist Sergio Busquets je pred povratno tekmo španskega supepokala priznal, da ekipa Barcelone po odhodu Neymarja nujno potrebuje okrepitve v napadalnem delu moštva.
18
Evropske lige
Barcelona bo nocojšnjo povratno tekmo španskega superpokala proti madridskemu Realu odigrala brez Andresa Inieste, ki je poškodovan. Izziv osvojiti to lovoriko je tako za Katalonce postal še težji.
15
15.8.2017
Evropske lige
Novi član Barcelone Paulinho je po besedah visokega funkcionarja Guangzhouja ob prestopu v Barcelono svojemu šoferju na Kitajskem podaril svojega luksuznega mercedesa.
6
Evropske lige
Trener Barcelone Ernesto Valverde je reagiral na vse glasnejše govorice o domnevnem nezadovoljstvu raznovrstnega Sergija Roberta, ki naj bi se resno spogledoval z odhodom v Anglijo.
4
Stran
od 310