Uredništvo    22. marec 2015
Trenja na protokolarnem kosilu

Zavrelo med obema veljakoma

Protokolarno kosilo pred večernim el clasicom je že dodatno ogrelo atmosfero, saj sta si predsednika obeh klubov, Florentino Perez in Josep Bartomeu, izmenjala nekaj ostrih besed.
SORODNE NOVICE
Chelsea in Atletico blizu dogo...
20.8.2017 | Evropske lige
Video: Oblak rešil remi
20.8.2017 | Evropske lige
Seri na poti v Barcelono?
20.8.2017 | Evropske lige
Viniciusu se že odpira
20.8.2017 | Evropske lige
Atletico začel z remijem
19.8.2017 | Evropske lige
Juventus neuspešno lovil Kovač...
19.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Predsednika Barcelone in Reala iz Madrida Josep Bartomeu in Florentino Perez sta se v poznih popoldanskih urah v družbi ostalih visokih predstavnikov obeh klubov sestala v luksuzni restavraciji La Venta v Barceloni, kjer pa kosilo ni minilo zgolj po protokolarnih notah. Bartomeu je pred odhodom v restavracijo izrekel nekaj sladkih besed na račun madridskega kluba in ekipo Reala označil kot izjemno "nevarno", Marca pa poroča, da je bilo vzdušje manj prijazno med kosilom samim, saj naj bi občutljiva tematika z ust obeh predsednikov izstrelila nekaj ostrih besed.

Beseda je namreč nanesla na finalno tekmo španskega kraljevega pokala, katero želijo predstavniki Barcelone in Athletica iz Bilbaa odigrati na Realovem stadionu. Prvi mož galaktikov Florentino Perez tovrstni ideji nasprotuje, saj ne želi, da bi bilo Realovo svetišče predmet katalonskega in baskovskega izživljanja nad španskimi simboli, Marca pa poroča, da naj bi Perez in Bartomeu odločno predstavila svoje argumente in se na koncu razšla v precej naelektrenem ozračju.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE