Damjan Tratnik   22. junij 2017
Mladi napadalec Barcelone ima zanimivo ponudbo

V Zenit in za Maroko?

Valencia se je odločila, da ne bo odkupila napadalca Barcelone Munirja El Haddadija, ki je vse bližje slovesu od Španije. Zamenjati želi tudi svojo "matično" reprezentanco.
SORODNE NOVICE
Evropska sezona na nitki
19.10.2017 | Evropske lige
Messi zabil stoti gol
19.10.2017 | Evropske lige
Messijev 100. gol za tretjo zm...
18.10.2017 | Evropske lige
Zaza igralec meseca v La Ligi
18.10.2017 | Evropske lige
Pel, kot da gre za reprezentan...
18.10.2017 | Evropske lige
Barcelona našla svojega Vinici...
18.10.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Munir El Haddadi je pred leti veljal za pravega bisera La Masie, a svojega talenta nikoli ni uspel razviti do želenih višav. Za njim je skromna sezna na posoji pri Valencii, kjer je na 32 prvenstvenih tekmah zabil vsega šest zadetkov, zato ne preseneča, da se netopirji niso odločili za dokončen odkup njegove pogodbe. Munir se je vrnil v Barcelono, kjer pa zgolj čaka na svojo naslednjo selitev, ki pa je po poročanju katalonske radijske postaje RAC-1 že na obzorju.

Ruski Zenit, ki ga bo po novem treniral znameniti Italijan Roberto Mancini, je za 21-letnega napadalca pripravljen odšteti 20 milijonov evrov odškodnine. V Barceloni so velikodušno rusko ponudbo pripravljeni sprejeti, končna odločitev pa je v rokah igralca, ki doslej v svoji profesionalni karieri še ni zapustil Španije.

Munir naj bi obenem tudi izrazil željo po menjavi reprezentančnih barv, čeprav je v majici španske reprezentance zaigral na kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na evropsko prvenstvo leta 2016. Kljub temu naj bi še vedno obstaja možnost, da zaigra za reprezentanco domovine svojih staršev Maroka, končni odgovor pa bo morala podati mednarodna nogometna zveza.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE