Damjan Tratnik   30. december 2015
Nov Ajaxov biser ima slavnega snubca

Spremlja me Barcelona

Komaj 19-letna Ajaxova zvezda v nastajanju Riechedly Bazoer razkriva, da ga želi v svoje vrste zvabiti slovita španska Barcelona. Tudi v klubu se zavedajo interesa Kataloncev.
SORODNE NOVICE
Evropska sezona na nitki
19.10.2017 | Evropske lige
Messi zabil stoti gol
19.10.2017 | Evropske lige
Messijev 100. gol za tretjo zm...
18.10.2017 | Evropske lige
Zaza igralec meseca v La Ligi
18.10.2017 | Evropske lige
Pel, kot da gre za reprezentan...
18.10.2017 | Evropske lige
Barcelona našla svojega Vinici...
18.10.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Vezist Ajaxa Riechedly Bazoer trenutno sodi med najbolj obetavne mlade nogometaše na Nizozemskem, pri rosnih 19 letih pa je novembra letos tudi že debitiral v članski izbrani vrsti Nizozemske. Nogometaš, ki se je nogometno formiral pri PSV iz Eindhovna, postaja zvezda svoje generacije, zaradi privlačnih atributov pa ni bilo treba čakati prav dolgo, preden so po njem pričeli povpraševati velikani iz najmočnejših evropskih prvenstev.

Bazoer je razkril, da ga v svoje vrste vabi tudi slovita španska Barcelona, ki je v preteklosti že ničkolikokrat kupovala bisere amsterdamskega velikana.

"Ne bom preveč skrivnosten glede tega vprašanja. Predstavniki Barcelone so pred dvema mesecema mojega brata, ki je moj zastopnik, seznanili z zanimanjem zame. Tudi Marc Overmars (tehnični direktor kluba – op.a) je seznanjen s tem. Spremljajo moje tekme. Vem, da moram le nadaljevati po svoji poti in prepričan sem, da me čakajo čudovite stvari," je za Voetbal International povedal Bazoer.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE