Uredništvo    27. oktober 2013
Gerardo Martino po el clasicu

Sojenje ga ne zanima

Gerarda Martina sojenje na el clasicu niti malo ne zanima. Argentinec je po pomembni zmagi ostal skromen, meni namreč, da ta ekipa njegovega podpisa še ni dobila. Barcelona ima še prostor za napredek.
SORODNE NOVICE
V najboljših ligah največ igra...
24.10.2017 | Evropske lige
Obrnil hrbet Atleticu, zdaj še...
24.10.2017 | Evropske lige
Barcelona v Murcii za osmino f...
24.10.2017 | Evropske lige
Nikoli več ne bom trener
23.10.2017 | Evropske lige
Miren večer na Bernabeuju
22.10.2017 | Evropske lige
Video: Guedes razparal mrežo S...
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Barceloni je bilo vzdušje po el clasicu seveda drugačno kot pri madridskem Realu. Katalonci so slavili pomembno zmago nad starim rivalom in se zato s sojenjem, o katerem so po tekmi tako vneto govorili Madridčani, niso obremenjevali. Trener Gerardo Martino se po pričakovanjih ni spustil v medijski spopad s svojim stanovskim kolegom z Realove klopi Carlom Ancelottijem: "Tako kot sem počel doslej, ne bom se vmešaval v te stvari. Ne bom komentiral sojenja."

Martino je bil po tekmi soočen z vprašanjem, zakaj je zamenjal Andresa Iniesto, namesto katerega je vstopil Alex Song: "To je bila sprememba povezana z branjenjem. Ne bom vas prepričeval, da je Song super 'desetka'. Če je to način, da zmagam tekmo, potem se bom tega pač posluževal."

Martino pa je ostal skromen, meni namreč, da sam na to ekipo v obdobju, odkar sedi na klopi Barceloni, še ni preveč vplival: "Moj vpliv je minimalen. Igralce moram še bolje spoznati. Čaka nas še veliko dela."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE