Uredništvo    4. junij 2016
V Barceloni so povsem mirni

Neymar bo tukaj še dolgo časa

Športni direktor Barcelone Robert Fernandez je hitro reagiral po novem izbruhu govoric, da bi brazilski superzvezdnik Neymar to poletje lahko prestopil v Paris Saint Germain.
SORODNE NOVICE
Evropska sezona na nitki
19.10.2017 | Evropske lige
Messi zabil stoti gol
19.10.2017 | Evropske lige
Messijev 100. gol za tretjo zm...
18.10.2017 | Evropske lige
Zaza igralec meseca v La Ligi
18.10.2017 | Evropske lige
Pel, kot da gre za reprezentan...
18.10.2017 | Evropske lige
Barcelona našla svojega Vinici...
18.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Barceloni bodo v prihodnjih tednih vse sile usmerili v dokončno razrešitev statusa brazilskega superzvezdnika Neymarja, ki po več mesecih različnih govoric in napovedi še vedno ni podpisal nove dolgoročne pogodbe. Čeprav je sijajni Brazilec želja nekaterih bajno bogatih klubov, kot denimo francoskega Paris Saint Germaina, v Barceloni ostajajo povsem mirni, športni direktor kluba Robert Fernandez pa odločno zatrjuje, da bo 24-letni napadalec še dolga leta navduševal v Kataloniji.

"Neymar bo ostal. Tukaj bo še dolgo časa. Klub bo javno naznanil sklenitev nove pogodbe, ko bo ta podpisana," je povedal Fernandez.

Fernandez se je dotaknil tudi statusa Argentinca Javierja Mascherana, ki se je v  zadnjih dneh znašel v govoricah, ki ga povezujejo s prestopom v italijanski Juventus.

"Sklenili bomo nov dogovor. Mascherano je ključen igralec za  nas in zato ne dvomim v to, da bo ostal pri nas,"  je neomajan Fernandez.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 4.6.2016, 15:34 Prijavi komentar
Tako se govori. Masca mora ostati za vsako ceno. Kam bi pa prišli brez njega, da popravlja vse "brce v temo" ožje obrambe Barce. Masca mora podpisati vsaj za dve leti če že ne za tri. Tip bo kolena, gležnje, glavo, zobe in srce pustil na igrišču. takega igralca in karakter ne prodajaš!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE