Damjan Tratnik   19. november 2014
Messijeve besede so razburkale duhove

Ljudje pretiravajo, Messi ostaja

Oče in zastopnik argentinskega superzvezdnika Lionela Messija zatrjuje, da so besede njegovega sina močno pretirane ter da Messi ne želi zapustiti vrst Barcelone.
SORODNE NOVICE
Messi zabil stoti gol
19.10.2017 | Evropske lige
Messijev 100. gol za tretjo zm...
18.10.2017 | Evropske lige
Barcelona našla svojega Vinici...
18.10.2017 | Evropske lige
Atletico ima neverjetnega vrat...
16.10.2017 | Evropske lige
Prilagodili se bomo jedilniku
14.10.2017 | Evropske lige
Vsa država je na njegovih pleč...
14.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Lionel Messi je s pomisleki o svoji prihodnosti pri Barceloni, ki jih je izrekel v intervjuju za argentinski Ole, v Španiji zanetil pravi vihar. Nekateri ocenjujejo, da je Messi med vrsticami namignil na to, da je napočil čas za menjavo kluba, a dan kasneje se vihar počasi že umirja. Messijev oče in zastopnik Jorge je zatrdil, da so bile besede njegovega sina intepretirane tako, da so ustrezale tistim, ki so želeli zgodbo prenapihniti.

"Dandanes se ne dogaja čisto nič. Želiva ostati v Barceloni, ljudje pa berejo med vrsticami in nekoliko pretiravajo. Leo je zadovoljen, jasno pa je, da bomo preučili ponudbo, če bodo kdaj v klubu dejali 'poslušaj, imamo ponudbo in želimo te prodati.' Danes pa na kaj takšnega nismo niti pomislili," je povedal Messijev oče, v razpravo pa se je vključil tudi argentinski selektor Gerardo Martino, ki prav tako ne verjame v to, da bi Messi kdaj lahko zapustil Barcelono.

"To je moje osebno mnenje. Ko vidiš, kakšno vez ima z Barcelono, si je od zunaj zelo težko predstavljati, da bi odšel. Seveda je po svetu kar nekaj ekip, v katerih bi se odlično znašel in blestel v polnem sijaju. Vseeno pa menim, da je zanj najbolje, če ostane, kjer je in uživa v igranju nogometa,"
je povedal Martino.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE