Uredništvo    12. marec 2014
Mascherano nasprotuje kritikom Barcelone

Halo, šele marec je!

Argentinec Javier Mascherano kritike Barcelone opozarja, da smo šele v mesecu marcu, zato aktualnega španskega prvaka še ne gre kar tako odpisati.
SORODNE NOVICE
Zgodovinski potop Maribora
17.10.2017 | Evropski pokali
Ostala bo v spominu generacij
17.10.2017 | Evropski pokali
Liverpool je bil premočan za M...
17.10.2017 | Evropski pokali
Igralcem primanjkuje samozaves...
17.10.2017 | Evropski pokali
Liverpool je razdražen in neva...
17.10.2017 | Evropski pokali
Maribor sem vedno spoštoval
17.10.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Barcelona letos resda ni tako prepričljiva kot je bila v preteklosti, vendar tako slabo kot prikazujejo nekateri pa vendarle ni. Branilec Javier Mascherano kritike opozarja, da smo še vedno v mesecu marcu, torej ni za Barcelono še nič izgubljeno. 

"Vodimo z 2:0. Mislim, da nismo tako slabi. Imamo lepo priložnost za uvrstitev v četrtfinale. Želimo si seveda osvajati lovorike, glavno pa je, da smo v boju zanje. Dobro nam gre, mislim, da imamo do konca še 18 tekem. Počakajmo do konca in potem ocenjujmo. Počakajte, da bomo začeli umirati, šele potem nas ubijajte.  Smo šele marca!" je dejal Mascherano in dodal: "Če igraš za tako velik klub, potem je s temi spremembami, ki so neizogibne in se dogajajo treba znati živeti. Razmišljamo le o zmagah. Mi stvari vidimo drugače kot mediji. V pokalu smo visoko, v igri smo v Ligi prvakov, do konca lige pa je tudi še precej tekem. Lahko vam pogledam v oči in zatrdim, da dobro delamo."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
h3h3h3xD 12.3.2014, 12:24 Prijavi komentar
To je pa posledica preveč odlašanja menjave generacije... In potem še prodajo tiaga... Xavi itak ne more več igrati na njegovem "starem" nivoju... Obramba brez puyola je drek... V napadu ni ideje razen ideja messija, pedro in sanchez pa drkata kura* v napadu. V obrambi igra Alba namesto Adriana.. In potem še trenerja pripeljeno nekje iz ****... namesto da bi lepo nekega tukaj z evrope... Skratka na kratko: Nujno po tej sezoni se znebiti teh igralcov ki ekipo vlečejo na dno in pač kupit igralce če že v akademiji ni nič dovolj dobrega. Verjamem da so v akademiji igralci kot je pedro, vendar rabimo še enga igralca kot je pedro?! NE
Bomboniero 12.3.2014, 10:45 Prijavi komentar
Halo, pubec, igre ni , to je problem! Nima veze kak si vsepovsod blizu če ni nobene energije in želje! In nič ne kaže na boljše. Edini ki je začel kazati znake dobre igre je bil Iniesta, zdaj pa še ta ima osebne probleme. Ne vem kaj se bo izcimilo iz tega.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE