Anže Zajič   16. september 2015
Xavi razkril, da so ga želeli Bavarci

Guardiola je rekel ne

Sloviti španski nogometaš Xavi je priznal, da je leta 2008 dobil občutek, da ga želi Barcelona prodati. Imel je ponudbo Bayerna, nakar je trener Pep Guardiola prižgal rdečo luč.
SORODNE NOVICE
Miren večer na Bernabeuju
22.10.2017 | Evropske lige
Video: Guedes razparal mrežo S...
22.10.2017 | Evropske lige
Polemičen prvi gol Barcelone
22.10.2017 | Evropske lige
Kluba ne bomo podvrgli tveganj...
21.10.2017 | Evropske lige
Linekerjeve besede so sramotne
21.10.2017 | Evropske lige
Mbappe je želel v Barcelono
20.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Xavi je že preteklost Barcelone, sloviti nogometaš sredine igrišča se je pred meseci dokončno poslovil od kluba, pri katerem je preživel vso svojo kariero. Poslovil se je tudi od Evrope, odšel je namreč v Katar, kjer sedaj nosi dres kluba po imenu Al Sadd. Ne glede na vse bo z zlatimi črkami in za vedno zapisan v zgodovino Barcelone, slednja je tudi po njegovi zaslugi osvojila vse, kar se je osvojiti dalo. A lahko bi bilo precej drugače.
 
"Po Euru 2008 sem dobil občutek, da me želi Barcelona prodati," je začel razlagati 35-letnik, ki je nadaljeval: "Pogovoril sem se s svojim agentom Ivanom Corretjo, ki mi je razkril, da obstaja ponudba Bayerna zame. Karl-Heinz Rummenigge me je želel. Toda nato je novi trener Barcelone postal Pep Guardiola, za nameček sem na tistem EP igral res dobro. Pep mi je rekel, da ne grem nikamor, pojasnil mi je, da si Barcelone brez mene ne zna predstavljati. Priznam, s svojimi besedami me je očaral." In je ostal...
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE