Uredništvo    12. januar 2015
Zaradi kazni bojkotirajo prireditve Fife

Blatter bi govoril s Katalonci

Predsednik Mednarodne nogometne zveze (Fifa) Sepp Blatter je pred podelitvijo zlate žoge v Zürichu izjavil, da se želi pogovoriti z Barcelono glede odmevne prepovedi trgovanja.
SORODNE NOVICE
Kdo bo trener leta?
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Nočna mora Barcelone vse hujša
17.8.2017 | Evropske lige
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
Bernabeu donel: Ostaja!
17.8.2017 | Evropske lige
Potrebujemo zmage
17.8.2017 | Evropske lige
Coutinho in Dembele sta blizu
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Barcelona se je sredi hudih internih bojev v klubu ostro odzvala na nedavno kazen Mednarodne nogometne zveze (Fifa), ki je ni zaustavilo niti Mednarodno športno razsodišče v Lozani (Tas), tako da njeni predstavniki ob prekinitvi vseh uradnih kontaktov s Fifo ne bodo prisotni niti na današnji podelitvi zlate žoge.

Kljub temu, da je eden izmed treh finalistov znova Barçin zvezdnik Lionel Messi, je predsednik kluba Josep Maria Bartomeu med tednom napovedal "institucionalni molk" vse do tedaj, dokler bo veljala enoletna prepoved trgovanja, ki jim jo je izrekla Fifa, njen predsednik Sepp Blatter pa je v Zürichu danes skušal pomiriti strasti.

"Imamo čas, želim govoriti s predstavnikom FC Barcelone, da bi prišli do morebitne rešitve," je na prizorišču podelitve zlate žoge za špansko televizijo TVE dejal Blatter. "Velik klub, kakršen je Barcelona, bi moral biti vzor celemu svetu. V nogometu je odločitve potrebno sprejemati s spoštovanjem, ker se v nogometu nauči zmagovati, ampak tudi izgubljati," je dodal večni švicarski funkcionar.

Poleg tega, da bodo veljaki Barcelone bojkotirali današnjo prireditev, ki jo Fifa organizira v sodelovanju z revijo France Football, bodo do nadaljnjega odsotni tudi z vseh ostalih dogodkov v organizaciji vrhovne nogometne zveze.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
RealFan 12.1.2015, 17:10 Prijavi komentar
mogoč jim bodo pa kazen izničili, ker kuhajo mulo... :)
Klemen Junior 12.1.2015, 15:44 Prijavi komentar
Prov maš primorcek, me zanima kako bi se obnašal, če bi bil on predsednik kluba. Sicer ko pa smo že pri podelitvi je jasno, da bo zmagu Messi.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE