Uredništvo    10. maj 2012
Nogometaš Atletica Juanfran jokal od sreče

Za pokojnega očeta

Naša zmaga je čista kot solza, pravi Juanfran, nogometaš Atletica, ki se je po koncu finalnega obračuna letošnje lige Europa spomnil tudi na svojega pokojnega očeta.
SORODNE NOVICE
Chelsea in Atletico blizu dogo...
20.8.2017 | Evropske lige
Video: Oblak rešil remi
20.8.2017 | Evropske lige
Triumf realnega sanjača
18.8.2017 | Evropski pokali
La Liga: Pet ugotovitev
18.8.2017 | Evropske lige
Vedel sem, da Domžale znajo ig...
18.8.2017 | Evropski pokali
Navijači Legie s sporočilom za...
18.8.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Nogometaši Athletica so jokali zaradi poraza, nekateri nogometaši Atletica zaradi zmage. Solz ni mogel skriti niti Juanfran, nogometaš kluba iz Madrida, ki se je po slavju v finalu lige Europa ozrl v nebo, nato pa novinarjem razkril: "To zmago poklanjam svojemu pokojnemu očetu, ki je preminul lansko leto." Juanfran, sicer otrok mestnega tekmeca Reala, je v Atletico prišel januarja lani iz Espanyola in osvojil svojo prvo lovoriko po šestih letih.

"Ta zmaga je tudi za mojo družino. Moj mali sinček Oliver je tukaj, na tekmi. Edini besedi, ki ju zna izgovoriti, sta mama in Atleti. Prepričan sem tudi, da je oče gledal iz nebes name in sedaj uživa, ko nas spremlja med slavjem," so čustva kar vrela iz 27-letnega nogometaša, ki je še dodal: "Zmago smo si povsem zaslužili. Bili smo boljši, močnejši, učinkovitejši. Presrečen sem, vedno sem sanjal tak trenutek. In sedaj bom užival še nekaj časa. Ne zgodi se vsak dan, da domov prineseš kolajno za zmago v evropskem pokalu."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE