Uredništvo    27. november 2016
Francoski superzvezdnik Antoine Griezmann o svoji prihodnosti

V Real ne bi odšel nikoli

Francoski zvezdnik Antoine Griezmann je razkril, da zaradi rivalstva nikoli ne bi prestopil v vrste Reala iz Madrida, prav tako ga ne zanima igranje v francoski Ligue 1.
SORODNE NOVICE
V Ljudskem vrtu do lepega priz...
21.10.2017 | Evropski pokali
Proti Mariboru delno zaprt sta...
21.10.2017 | Evropski pokali
Juve zaslužil kar 110 milijono...
20.10.2017 | Evropski pokali
Navijači pahnili Romo v težave
20.10.2017 | Evropski pokali
Evropska sezona na nitki
19.10.2017 | Evropske lige
Ronaldo je moj velik idol
19.10.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Antoine Griezmann ima v svoji pogodbi določeno odkupno klavzulo, ki znaša 100 milijonov evrov, kar pa vendarle ni dovolj, da bi samo od sebe odvračalo zanimanje najbogatejših klubov. Dandanes je v Evropi vse več klubov, ki si lahko privoščijo takšno odškodnino, v redko skupino pa sodita tudi oba Atleticova prvenstvena tekmeca Real Madrid in Barcelona. Griezmann je v pogovoru za francoski Telefoot pojasnil, da se k Realu ne bi mogel preseliti, kar se tiče Barcelone pa ...

"Zelo dobro se počutim pri Atleticu. Imamo ekipo, ki se lahko poteguje za vse lovorike. Res je, da bi zelo rad osvajal lovorike. K Realu ne bi mogel prestopiti zaradi rivalstva med obema kluboma. Poleg tega imata oba kluba tudi pakt o nenapadanju kar se tiče novačenja igralcev. Barcelona? Res je, z Barcelono takšnega pakta ni," je povedal Griezmann, in se dotaknil tudi zanimanja najbogatejšega francoskega kluba Paris Saint Germaina.

"PSG je zanimiv klub, vendar me ne zanima igranje v Ligue 1. Všeč sta mi La Liga in Premier League, o kateri moji soigralci v reprezentanci govorijo zelo pozitivno. Vendar pa trenutno ne razmišljam o slovesu od Atletica,"
je povedal Griezmann.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Dinho8O 27.11.2016, 15:53 Prijavi komentar
Glava na pravem mestu
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE