Damjan Tratnik   1. julij 2017
Alessio Cerci ima proste roke

Slovo največje brce v temo

Španski velikan Atletico iz Madrida je po treh letih sklenil dogovor za predčasno prekinitev pogodbe z Italijanom Alessiom Cercijem, ki je bil pojem marginalnosti v ekipi Chola Simeoneja.
SORODNE NOVICE
Realovih 44 podaj za gol
21.8.2017 | Evropske lige
Barcelona malo umirila napetos...
20.8.2017 | Evropske lige
Če želite Messija, se znebite ...
20.8.2017 | Evropske lige
Chelsea in Atletico blizu dogo...
20.8.2017 | Evropske lige
Video: Oblak rešil remi
20.8.2017 | Evropske lige
Seri na poti v Barcelono?
20.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Status Italijana Alessia Cercija je bil tako edinstven, da so v zadnjih mesecih v Španiji o njem že krožile šale in iz nogometaševe nesreče ustvarjale mit. Tako zelo je namreč trener Atletica Diego Simeone prečrtal 29-letnega Italijana, da so ga pod okrilje vzeli celo navijači in mu namenjali bodrilne pesmi, s katerimi so Chola prepričavali, naj mu vendarle podari vsaj kakšno minuto.

Cerci, ki se je leta 2014 v Atletico preselil kot velika okrepitev iz Torina, je v glavnem čakal zaman. V treh letih, v katerih je bil član španskega kluba, je odigral vsega 11 tekem, od tega devet v svoji prvi in dve v svoji zadnji sezoni. V minutah to pomeni, da je Cerci v minuli sezoni majico Atletico nosil vsega 43 minut.

Vzporedno z njegovim tonenjem v obskurje se je pričelo ohlajati tudi povpraševanje zanj, zato so se pri Atleticu sprijaznili s tem, da je predčasna prekinitev pogodbe edina možna rešitev. Cerci je leto dni pred iztekom pogodbe z Atleticom tako znova prost igralec, na mizi pa naj bi imel ponudbi Las Palmasa, grškega Olympiacosa in več italijanskih prvoligašev.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 3.7.2017, 09:08 Prijavi komentar
Cholo pa neki trener ja. Mesar in provokator ja, da bi bil pa nek trener, me pa ne bo noben prepričal. Čim prej nej dobi ponudbo iz Kitajske, pa nej gre tja uveljavljat svoje "znanje".
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE