Uredništvo    5. december 2016
Jan Oblak je reševal soigralce proti Espanyolu

Pridejo tudi takšni trenutki

Vratar Atletica iz Madrida Jan Oblak priznava, da je Atletico proti Espanyolu odigral slabo tekmo, kljub temu pa poudarja, da je sezona še zelo dolga.
SORODNE NOVICE
Evropska sezona na nitki
19.10.2017 | Evropske lige
Saul: Nismo dovolj dobri
19.10.2017 | Evropske lige
Atleticu po novem razočaranju ...
18.10.2017 | Evropske lige
Zaza igralec meseca v La Ligi
18.10.2017 | Evropske lige
Pel, kot da gre za reprezentan...
18.10.2017 | Evropske lige
Barcelona našla svojega Vinici...
18.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida je v soboto pred svojimi navijači le remiziral proti Espanyolu, za nameček pa je imel velike zasluge za takšen razplet naš Jan Oblak, ki je s svojimi obrambami večkrat reševal svoje soigralce. Slovenski reprezentančni vratar je po remiju, s katerim je Atletico zapravil priložnost za znižanje zaostanka za Barcelono in Realom, priznal, da velja to tekmo čim prej pozabiti.

"Na koncu ne moremo biti  zadovoljni, saj smo igrali na zmago. Vendar pa gre to tudi na rovaš Espanyola, ki je v obrambi opravil odlično delo. Niso nam pustili veliko prostora in zato smo si priigrali malo priložnosti za gol," je po tekmi povedal Oblak, ki navljub slabi formi Atletica v zadnjih tednih ni preveč zaskrbljen.

"Takšen je nogomet. Sezona je še zelo dolga. Prišli bodo lepi trenutki, prišli pa tudi takšni, ki so malce manj lepi. Nismo zaskrbljeni, saj se bomo z delom trudili izboljšati. Vemo, da lahko še zelo napredujemo. Veliko stvari bi lahko počeli bolje in to tudi nameravamo storiti."


Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE