Uredništvo    28. oktober 2016
Saul Niguez je zvest Atleticu

Ostajam skupaj s Simeonejem

Mladi španski zvezdnik v nastajanju Saul Niguez ima ponudbe, lahko bi zaslužil več, a ga zanima le Atletico Madrid. Vsaj tako dolgo, dokler bo v klubu Diego Simeone.
SORODNE NOVICE
Mbappe je želel v Barcelono
20.10.2017 | Evropske lige
Marcelino je vzrok uspeha!
20.10.2017 | Evropske lige
Real bo moral brez Navasa
20.10.2017 | Evropske lige
Evropska sezona na nitki
19.10.2017 | Evropske lige
Saul: Nismo dovolj dobri
19.10.2017 | Evropske lige
Atleticu po novem razočaranju ...
18.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Argentinski trener Diego Simeone ima na Saula Nigueza velik vpliv. Mladi nogometaš se pod njegovim vodstvom pri Atleticu hitro razvija in postaja eden najboljših nogometašev velikana iz Madrida. Zanj so se zagreli evropski velikani, toda Saula selitev drugam ne zanima. To je povedal še enkrat več in zatrdil, da želi v klubu ostati vsaj tako dolgo, dokler bo v klubu Diego Simeone. 

"Dokler bo Diego Simeone tukaj, ne grem nikamor. Simeone je vse," je dejal Saul Niguez in pojasnil, da je Simeone (svojo do leta 2020 veljavno pogodbo je pred časom skrajšal za dve leti) tako pomemben, ker je bil prisoten tudi takrat, ko je bilo težko. Ko je bil mlad in ni igral, ga je usmerjal in vseskozi verjel vanj. "To je nekaj, kar bom vedno cenil," je dodal mladi nogometaš, ki se je moral, preden je dobil priložnost v prvi ekipi Atletica, prestati posojo pri Rayu Vallecanu.  
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE