Uredništvo    12. december 2016
Nesrečen večer Jana Oblaka

Oblak si je izpahnil ramo

Vodstvo Atletica iz Madrida je potrdilo, da si je slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak izpahnil ramo. Za njim je obupen večer, saj je Atletico nestanovitno formo potrdil z novim visokim porazom.
SORODNE NOVICE
Atletico začel z remijem
19.8.2017 | Evropske lige
Po Gabrielu še Murillo
19.8.2017 | Evropske lige
Namesto priimkov ime mesta
19.8.2017 | Evropske lige
Gabriel se vrača v objem Marce...
18.8.2017 | Evropske lige
Liverpool zavrnil 125 milijono...
18.8.2017 | Evropske lige
La Liga: Pet ugotovitev
18.8.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Ponedeljkov večer se je za Atletico iz Madrida končal klavrno kot že dolgo ne. Rojiblancos so na zadnji tekmi kroga doživeli visok porazu proti letečemu Villarrealu, ki je pred svojimi navijači slavil kar s 3:0 in znova obudil vse glasnejše diskusije o tem, da Atletico izgublja čvrstost in disciplino, ki je bila tako zelo značilna zanj v zadnjih letih.

Omenjeni obračun se je še posebej klavrno končal za slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ki je po štiridesetih minutah zapustil igrišče in svoje mesto prepustil Miguelu Moyaju. V vodstvu Atletica so že potrdili, da si je Škofjeločan izpahnil ramo.

"Jan Oblak si je izpahnil levo ramo. Slovenski vratar je bil prepeljan v medicinski center, kjer je opravil radiološke preiskave," so sporočili iz vodstva Atletica, in dodali, da so zdravniki Oblaku uspešno naravnali izpahnjeno ramo.

Oblak je imel sicer za seboj bolj klarvn nastop, saj je šel na njegov račun drugi zadetek gostiteljev, ki je padel po njegovi napaki ob predložku z leve strani.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE