Uredništvo    20. maj 2017
Snovalec kadrovske politike Atletica je tarča PSG

Kar 14 milijonov za športnega direktorja?

Madridski AS poroča, da je Paris Saint Germain pripravljen plačati kar 14 milijonov evrov na leto za snovalca kadrovske politike pri madridskemu Atleticu Andreo Berto.
SORODNE NOVICE
PSG želi Reino
23.8.2017 | Evropske lige
Nove pogodbe za šesterico Madr...
23.8.2017 | Evropske lige
Hekerji napadli Barcelono
23.8.2017 | Evropske lige
PSG ne bo prodal Di Marie
23.8.2017 | Evropske lige
Tudi Marseille po Costo
23.8.2017 | Evropske lige
Ne Seriju, nova za Coutinha
23.8.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Zvezdniški prestopi športnih direktorjev so eden zadnjih krikov mode največjih evropskih klubov, ki iščejo najhitrejše in najučinkovitejše načine za izgradnjo šampionske ekipe. Eden glavnih znanilcev takšne politike je bogati francoski Paris Saint Germain, ki si je po poročanju madridskega AS zastavil zelo ambiciozen cilj - to poletju Atleticu speljati vplivnega športnega direktorja Andreo Berto, naslednje leto pa še trenerja Diega Pabla Simeoneja.

Berta je eden najbolj cenjenih nogometnih funkcionarjev iz zakulisja, saj gre sicer za precej sramežljivega in medijsko neizpostavljenega Italijana, ki pa v ozadju Atletica vleče vse ključne niti pri kadrovski politiki kluba. Številni nakupi in prodaje igralcev so njegovo maslo, že v preteklosti pa so ga angleški mediji povezovali z zanimanjem klubov kot sta Manchester United ali Chelsea.

AS poroča, da je PSG Berti pripravljen plačati kar 14 milijonov evrov na sezono, njegovi nalogi pa sta vse prej kot preprosti - zgraditi šampionsko moštvo in Diega Simeoneja prepričati v prihod v Francijo.

Poleg Berte je na radarju PSG tudi nekdanji športni direktor Porta Antero Henrique
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE