Damjan Tratnik   7. junij 2016
Antoine Griezmann je prepričan, da Diego Simeone ostaja

Griezmann: Cholo ostaja

Zvezdnik Atletica iz Madrida Antoine Griezmann je po pogovoru z Diegom Simeonejem dobil občutek, da ni bojazni, da bi sijajni argentinski trener poleti zapustil klub.
SORODNE NOVICE
Evropska sezona na nitki
19.10.2017 | Evropske lige
Saul: Nismo dovolj dobri
19.10.2017 | Evropske lige
Atleticu po novem razočaranju ...
18.10.2017 | Evropske lige
Zaza igralec meseca v La Ligi
18.10.2017 | Evropske lige
Pel, kot da gre za reprezentan...
18.10.2017 | Evropske lige
Barcelona našla svojega Vinici...
18.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Atletica iz Madrida Diego Simeone je takoj po koncu finalne tekme Lige prvakov dal pomenljivo izjavo o tem, da mora "dobro premisliti o vsem", kar so španski mediji razumeli kot morebitno napoved slovesa od klopi Atletica. Pred tednom dni so negotovost še poglobile govorice, da naj bi Simeoneja v svoje vrste vabil bogati francoski PSG, kljub temu pa vodstvo Atletica deluje mirno in zatrjuje, da ni bojazni, da bi avtor velike ekipe Atletica poleti lahko odšel. Takšno sporočilo je navijačem posredoval predsednik kluba Enrique Cerezo, prvi klubski strelec Antoine Griezmann pa po pogovoru s Simeonejem prav tako sklepa, da poleti ne bo odšel.

"Govoril sem z njim in upam si trditi, da bo ostal. Bil bi zelo razburjen, če bi odšel, saj se lahko od njega še veliko naučim. Govorila sva in s skoraj 100-odsotno gotovostjo lahko rečem, da ostaja pri nas. Navijači so lahko mirni, saj ima trener z nami še štiriletno pogodbo. Seveda si po vsakem porazu razočaran, vendar pa je Atletico vselej pokazal, da skupaj zmaguje in skupaj izgublja,"  je za televizijsko postajo Bein Sports povedal Griezmann.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE