Damjan Tratnik   23. junij 2015
Porto si želi vratarja Atletica

Bo Oblak ostal brez tekmeca?

Portugalski velikan Porto želi svoje vrste okrepiti s tekmecem Jana Oblaka med vratnicama madridskega Atletica Miguelom Angelom Moyajem.
SORODNE NOVICE
Gabriel se vrača v objem Marce...
18.8.2017 | Evropske lige
Liverpool zavrnil 125 milijono...
18.8.2017 | Evropske lige
La Liga: Pet ugotovitev
18.8.2017 | Evropske lige
Španci se vračajo na sceno
18.8.2017 | Evropske lige
Manjka še Messijev podpis
17.8.2017 | Evropske lige
Nočna mora Barcelone vse hujša
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Jan Oblak je ob pričetku svoje epizode pri Atleticu v Miguelu Moyaju naletel na čvrstega tekmeca, ki je z dobrimi predstavami Škofjeločana dobršen del sezone "odrezal" od začetne enajsterice. Oblak si je v drugi polovici sezone le uspel izboriti njegovo mesto, v prihodnje pa bi njegov status prvega vratarja Atletica lahko postal še bolj stabilen, saj Marca poroča, da naj bi imel Moya na mizi privlačno ponudbo iz sosednje Portugalske.

Porto in Atletico sta v zadnjih dneh usklajevala prestop kolumbijskega golgeterja Jacksona Martineza, v času pogajanj pa je bilo veliko govora tudi o igralcih, ki bi se kot del posla lahko iz Madrida podali na sever Portugalske. Takšna kandidata naj bi bila Mehičan Raul Jimenez in Argentinec Angel Correa, Marca pa danes poroča, da naj bi si v Portu močno zaželeli tudi 30-letnega Moyaja.

Moya je z Atleticom pogodbeno vezan do leta 2017, Marca pa poroča, da v novi sezoni pri Atleticu ne bo več dileme, kdo bo zasedel mesto prvega vratarja, zato naj bi tudi Moyaju selitev k močnemu portugalskemu velikanu po športni plati nadvse ustrezala.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE