Damjan Tratnik   19. september 2013
Trener Zenita je navdušen nad moštvom Atletica

Atletico je ekipa v vzponu

Trener ruskega Zenita Luciano Spalletti je bil po včerajšnji predstavi v Ligi prvakov poln hval na račun Atletica iz Madrida, katerega vidi kot ekipo v strahovitem vzponu.
SORODNE NOVICE
Liverpool je bil premočan za M...
17.10.2017 | Evropski pokali
Igralcem primanjkuje samozaves...
17.10.2017 | Evropski pokali
Liverpool je razdražen in neva...
17.10.2017 | Evropski pokali
Maribor sem vedno spoštoval
17.10.2017 | Evropski pokali
City je najmočnejši v Evropi
17.10.2017 | Evropski pokali
Poslastica na Etihadu
17.10.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida je svoj povratek v Ligo prvakov,v katero se je uvrstil po odlični sezoni v španski La Ligi, obeležil z zanesljivo zmago proti ruskemu Zenitu in hitro potrdil domneve številnih, da bi lahko sodil v klub ekip, ki bi v letošnji sezoni v Ligi prvakov lahko igrale vidno vlogo. Trener Zenita Luciano Spaletti špansko moštvo zelo ceni in mu v letošnji sezoni napoveduje velike stvari.

"Hitro se vidi, da je Atletico v sijajni formi in da se trenutno nahaja v zelo dobrem momentumu. Njihovi igralci so odlično fizično pripravljeni. Vsi njihovi igralci so res odlični. Očitno je, da je Atletico ekipa v vzponu, saj imajo izjemni timski duh, zaradi katerega so tudi zmagali na tej tekmi,"
je povedal Spaletti.

Atletico tudi po odhodu prvega klubskega zvezdnika Radamela Falcaa v letošnji sezoni ne kaže znakov popuščanja. Četa Diega Pabla Simeoneja je v domačem prvenstvu na prvih štirih tekmah zbrala vseh 12 točk in si trenutno skupaj z Barcelono deli prvo mesto na lestvici.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE