OSTALE NOVICE
Stran
od 13
21.9.2017
Evropske lige
IZ Bilbaa prihaja nadvse vzpodbudna vest. Nesrečni Yeray Alvarez je uspešno premagal raka na modih, tako da končuje zdravljenje in se počasi vrača k nogometu.
5
28.6.2017
Evropske lige
Argentinski trener Marcelo Bielsa je nekaj posebnega, a kot je za Mundo Deportivo razkril nekdanji branilec Athletica, Koikili, zna iti predaleč.
1
16.6.2017
Evropske lige
Po povratku v Barcelono, kjer je prevzel vlogo ambasadorja, je Eric Abidal javno kritiziral visoke cene, ki jih dosegajo trenutno najbolj zaželeni nogometni zvezdniki.
20
9.6.2017
Evropske lige
Vezist Manchester Uniteda Ander Herrera bi lahko v Barceloni združil moči z nekdanjim trenerjem Ernestom Valverdejem, toda Bask pravi, da se mu z Old Trafforda ne mudi.
2
25.5.2017
Evropske lige
Včeraj se je od Athletica poslovil Ernesto Valverde, danes ima baskovski ponos že novega trenerja. To je postal dosedanji trener podružnice Bilbao Athletic Jose Angel Ziganda.
0
Evropske lige
Ernesto Valverde se poslavlja s klopi bilbajskega Athletica, španski mediji pa ga selijo na klop Barcelone. Izkušeni trener trdi, da trenutno ni dogovorjen z nobenim klubom, ne izključuje tudi sezone premora.
5
23.5.2017
Evropske lige
Govori se o Barceloni in plamen teh govoric je danes dobil še dodatno in to kar konkretno dozo bencina. Athletic iz Bilbaa je danes uradno potrdil, da Ernesto Valverde zapušča trenersko klop.
8
4.5.2017
Evropske lige
Izkušeni vratar Gorka Iraizoz v prihodnje ne bo več branil vrat bilbajskega Athletica. Pri baskovskem klubu so potrdili, da vratar po desetih letih zapušča njihove vrste.
1
18.4.2017
Evropske lige
Barcelonski časnik El Mundo Deportivo poroča, da je trener Athletica Ernesto Valverde vodstvu kluba že sporočil, da bo po izteku sezone zaključil svojo epizodo na San Mamesu.
3
9.2.2017
Evropske lige
Yeray Alvarez slavi. Ta nogometaš Athletica je podaljšal pogodbo, a še veliko bolj je 22-letni branilec vesel, ker je uspel premagati raka na modih.
2
Stran
od 13