OSTALE NOVICE
Stran
od 6
21.9.2017
Evropske lige
Josip Iličić ima za seboj sijajen večer v italijanski Serie A. Novinec pri Atalanti se je na tekmi proti Crotoneju izkazal s super zadetkom, ki si ga velja ogledati še enkrat.
5
18.9.2017
Evropske lige
Kako deluje VAR, je včeraj na lastni koži izkusil tudi Josip Iličić, ki se je veselil ligaškega prvenca za Atalanto, toda tehnologija mu gola zaradi ofsajda naknadno ni priznala.
0
2.8.2017
Evropske lige
Atalanta je na prijateljski tekmi premagala Borussio iz Dortmunda, mož odločitve pa je bil slovenski reprezentant in novinec v vrstah italijanskeg mioštva Josip Iličić.
2
10.7.2017
Evropske lige
Atalanta, ki bo po lanskem četrtem mestu v Serie A igrala v evropski ligi, pogleduje za novimi okrepitvami. Naslednja bi utegnil biti vezist z obilo izkušnjami, a trenutno brez kluba.
0
7.7.2017
Evropske lige
Odhodi najboljših nogometašev Atalante se nadaljujejo. Danes je odšel še mladi italijanski reprezentant Andrea Conti, ki po odlični sezoni kariero nadaljuje pri velikanu AC Milanu.
12
5.7.2017
Evropske lige
Josip Iličić bo po Palermu in Fiorentini oblekel dres tretjega italijanskega kluba v svoji karieri. Atalanta je tudi uradno potrdila podpis triletne pogodbe s slovenskim reprezentantom. V blagajno Firenčanov 5,5 milijona evrov.
11
4.7.2017
Evropske lige
Josip Iličić bo kot kaže hitro zaključil svojo prestopno zgodbo, potem ko si je včeraj premislil in Sampdorio zamenjal z Atalanto. Kranjčan je že na zdravniških pregledih, odškodnina zanj znaša pet milijonov evrov.
1
3.7.2017
Evropske lige
Bilo je praktično vse dogovorjeno, Josip Iličić pa bi moral jutri opraviti zdravniški pregled v Genovi. Pa je prišlo do preobrata. Vmešala se je Atalanta in zdaj se zdi, da se bo Iličić preselil v Bergamo.
1
18.6.2017
Evropske lige
Atalanta je že izgubila tri pomembne člene ekipe, ki je v minuli sezoni v Serie A zasedla četrto mesto, grozi pa je, da bo izgubila še dva, ki sta se znašla na radarju Milana.
2
2.6.2017
Evropske lige
Je najbolj izpostavljen posameznik izjemne mlade ekipe Atalante, ki je sezono končala na odličnem četrtem mestu. Njegove karakteristike vsebujejo vse, kar največji klubi iščejo, zato mu snubcev pred prestopnim rokom ne manjka.
2
Stran
od 6