Anže Zajič   25. maj 2015
Edy Reja ostaja na klopi Atalante

Še eno leto v Bergamu

Edy Reja, ki je bil pred leti tudi v igri za prevzem slovenske reprezentance, je Atalanto zadržal v prvi italijanski ligi, v zameno pa bo dobil novo pogodbo pri klubu iz Bergama.
SORODNE NOVICE
V Torinu vse po starem
19.8.2017 | Evropske lige
Juventus neuspešno lovil Kovač...
19.8.2017 | Evropske lige
Kalinić še streljaj od prestop...
19.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Matuidi je član stare ...
19.8.2017 | Evropske lige
K Fiorentini tudi Pezzella
18.8.2017 | Evropske lige
Vprašanje je le, kako bo izpla...
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko si je Atalanta zagotovila obstanek v Serie A, je trener Edy Reja potrdil, da bo tudi v naslednji sezoni vodil klub iz Bergama. Italijanski strokovnjak slovenskih korenin je Atalanto prevzel marca, ko je zamenjal Stefana Colantuona, in več kot zadovoljil pričakovanja uprave. Klub je namreč spravil iz nevarnih vod ter na koncu s črno-modrimi zasedel 17. mesto, ki je še zadnje zagotovilo obstanek.
 
"Čeprav bi si želel, da bi bili na trenutke bolj pogumni in bolj zaverovani vase, pa sem zadovoljen s tem, kako nam je šlo, odkar sem tukaj. Moja prihodnost pri Atalanti je bila ves čas povezana z obstankom med elito. Ko sem prišel, smo se dogovorili, da bomo podaljšali pogodbo, če si bomo zagotovili obstanek. In ker nam je uspelo, lahko že potrdim, da ostajam v Bergamu," je potrdil 69-letnik iz Ločnika pri italijansko-slovenski meji.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE