Uredništvo    17. januar 2016
Edy Reja je pohvalil Samirja Handanovića

Pohvale Handanoviću

Čeprav je bil navdušen nad predstavo svoje ekipe, je trener Atalante Edy Reja posebej pohvalil Interjevega vratarja Samirja Handanovića, ki je rešil klub iz Milana.
SORODNE NOVICE
Začetek milanske renesanse?
20.8.2017 | Evropske lige
Birsa postal zvezda večera
20.8.2017 | Evropske lige
Juventus neuspešno lovil Kovač...
19.8.2017 | Evropske lige
Kalinić še streljaj od prestop...
19.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Matuidi je član stare ...
19.8.2017 | Evropske lige
K Fiorentini tudi Pezzella
18.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Če Inter včeraj na svojem golu ne bi imel Samirja Handanovića, bi se iz Bergama vrnil poražen. Atalanta je favoriziranemu nasprotniku, ki se v letošnji sezoni bori za naslov italijanskega državnega prvaka, dobro parirala, točko ekipama pa sta prinesla dva avtogola (1:1). Jasmin Kurtić je v ekipi Atalante odigral 82 minut.

Trener Atalante Edy Reja je bil navdušen nad tekmo, pa tudi nad slovenskim vratarjem Interja Samirjem Handanovićem, ki je z neverjetnim posredovanjem rešil svoj klub. Po koncu tekme je Ljubljančana pohvalil.

"Navdušen sem nad tekmo, pa tudi nad trudom, ki ga je v to tekmo vložilo moje moštvo. Moram pa pohvaliti Samirja Handanovića, ki je nekajkrat odlično posredoval. Res mi ni jasno, kako mu to uspeva. Če ga danes ne bi bilo, bi mi to tekmo lahko dobili," je, glede na potek tekme na koncu vendarle zadovoljen, dejal izkušeni trener slovenskih korenin. 

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE