Anže Zajič   21. september 2014
Aly Cissokho še ni pozabil AC Milana

Zobje so bili le izgovor

Francoski bočni nogometaš Aly Cissokho je obudil spomin na trenutek, ko je dejansko že podpisal za AC Milan, a je nato prestop padel v vodo. "Razlog" za to so bili njegovi zobje.
SORODNE NOVICE
Epski preobrat Chelseaja za zm...
21.10.2017 | Evropske lige
Pod Vezuvom bo spet vroče
21.10.2017 | Evropske lige
Miccoli zaradi izsiljevanja v ...
21.10.2017 | Evropske lige
Mislim, da se bo vrnil že leto...
20.10.2017 | Evropske lige
Montella: Milan potrebuje vzpo...
20.10.2017 | Evropske lige
Za najslabši Milan v zgodovini
19.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Kje bi bil danes Aly Cissokho, če bi leta 2009 iz Porta odšel v AC Milan namesto k Lyonu? Odgovora na to jasno nikdar ne bomo dovolili, bi bilo pa vsekakor zanimivo videti, kako bi se razvila kariera nogometaša Aston Ville, če bi omenjenega leta odšel na San Siro, kjer je dejansko že bil z eno nogo. Rossoneri so se vse dogovorili s Portom, toda nato je prestop padel v vodo, ker naj bi imel Cissokho resne težave z - zobmi! To je bila tedaj uradna razlaga tega, zakaj do posla ni prišlo, toda Cissokho trdi, da je bil to le slab izgovor s strani AC Milana.

"Kako bi lahko pozabil na to epizodo... Pri AC Milanu so se začeli izgovarjati, da je nekaj narobe z mojim telesom in da je to povezano z zobmi. Toda pred tem sem v vsega dveh urah brez enega problema opravil zdravniški pregled. Ne samo to, celo pogodbo sem že podpisal! Vse, kar je ostalo, je bilo to, da bi moral predsednik poslati denar Portu. Ampak tedaj so se začeli Italijani izmikati, na vse načine so poskušali doseči, da bi Portu plačali manj. Toda ni se jim izšlo," je spomin na trenutek, ko je ostal brez mesta med Rossoneri, opisal nogometaš, ki je nato igral tudi za Valencio in Liverpool, nakar se je v Birmingham preselil letos.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE