Damjan Tratnik   18. april 2012
Stilian Petrov obiskal soigralce iz Aston Ville

Pozitiven glede okrevanja

Nesrečni bolgarski nogometaš Stilian Petrov, ki je zbolel za levkemijo, je prepričan, da bo premagal zahrbtno bolezen. Petrov je obiskal soigralce iz Aston Ville.
SORODNE NOVICE
Rooney osrečil stare in nove n...
21.8.2017 | Evropske lige
Nasri iz Cityja v Antalyaspor
21.8.2017 | Evropske lige
Mourinhov United, drugi del
21.8.2017 | Evropske lige
Ibra že naslednji teden spet v...
20.8.2017 | Evropske lige
Nasri bo zaigral z Eto'ojem
20.8.2017 | Evropske lige
Poraz navkljub rekordni posest...
20.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pred kratkim je nogometni svet šokirala novica, da je Stilian Petrov, izkušeni nogometaš iz Bolgarije, zbolel za levkemijo. Petrov je seveda posledično moral vsaj začasno prekiniti kariero, po uvodnem zdravljenju pa je optimist in verjame, da bo premagal zahrbtno bolezen, ki ogroža celo njegovo življenje. Petrov je sicer pred kratkim obiskal soigralce iz angleškega prvoligaša Aston Ville, z njimi je nekaj časa preživel v klubskem centru za trening.

"Bil je zelo živahen. Snel je kapo in pokazal golo glavo - kljub temu je še vedno pravi lepotec. Stilian je zelo pozitiven in je prepričan, da bo premagal bolezen," pravi eden od trenerjev Aston Ville Gordon Cowans, ki je dodal: "Pred njim je naporen teden, toda je borec in prebil se bo tudi čez to. Vsi v našem klubu mu stojimo ob strani, ima vso našo podporo. In prav zanj se moramo spraviti iz težav, v katere smo zašli na lestvici." Petrovu so sicer diagnozo postavili po tekmi proti Arsenalu, ko je dobil visoko temperaturo, pregled pa je nato razkril, da gre za raka oziroma levkemijo.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE