Uredništvo    9. maj 2013
Stiliyan Petrov ne bo več igral nogometa

Petrov je končal kariero

Stiliyan Petrov, ki je lani zbolel za levkemijo, se je odločil končati svojo igralsko kariero. Zdaj, ko na igrišču ne bo več aktiven, bo pomagal obolelim za levkemijo.
SORODNE NOVICE
Najmanjši premagal največjega
21.10.2017 | Evropske lige
Mislim, da se bo vrnil že leto...
20.10.2017 | Evropske lige
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
V lanskem letu je navijače Aston Ville pretresla vest, da je njihov junak Stiliyan Petrov zbolel za levkemijo. Bolgar vse odtlej ni igral, kajti zdravil se je v londonski bolnišnici in kot se zdi zahrbtno bolezen tudi premagal. Julija letos bo dopolnil 34 let in kot kaže ga zdaj v življenju zanimajo druge stvari. Odločil se je namreč, da bo končal svojo bogato športno pot. Zdaj se bo posvetil sebi enakim, torej tistim nesrečnikom, ki so zboleli za levkemijo.

"S težkim srcem sporočam, da končujem svojo kariero. Prevzela so me čustva, toda podpora družine prijateljev in vseh, ki mi stojijo ob strani, mi bo olajšala to odločitev. Zdaj sem pripravljen na nove izzive. Želim pomagati in zagnati fundacijo, ki bo pomagala obolelim za levkemijo. Upam, da mi bo uspelo," je sporočil Petrov, ki je v svoji karieri igral za CSKA iz Sofije, Celtic in Aston Villo, vrsto let pa je bil tudi bolgarski reprezentant. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE