Uredništvo    9. maj 2013
Stiliyan Petrov ne bo več igral nogometa

Petrov je končal kariero

Stiliyan Petrov, ki je lani zbolel za levkemijo, se je odločil končati svojo igralsko kariero. Zdaj, ko na igrišču ne bo več aktiven, bo pomagal obolelim za levkemijo.
SORODNE NOVICE
Benitez pripeljal Joseluja
16.8.2017 | Evropske lige
Jese na posojo v Stoke!
16.8.2017 | Evropske lige
Barry prestopil v WBA
16.8.2017 | Evropske lige
Sigurdsson pred vrati Evertona
16.8.2017 | Evropske lige
Drugoligaš zavrnil 27 milijono...
15.8.2017 | Evropske lige
Chelsea denarno kaznoval Costo
15.8.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
V lanskem letu je navijače Aston Ville pretresla vest, da je njihov junak Stiliyan Petrov zbolel za levkemijo. Bolgar vse odtlej ni igral, kajti zdravil se je v londonski bolnišnici in kot se zdi zahrbtno bolezen tudi premagal. Julija letos bo dopolnil 34 let in kot kaže ga zdaj v življenju zanimajo druge stvari. Odločil se je namreč, da bo končal svojo bogato športno pot. Zdaj se bo posvetil sebi enakim, torej tistim nesrečnikom, ki so zboleli za levkemijo.

"S težkim srcem sporočam, da končujem svojo kariero. Prevzela so me čustva, toda podpora družine prijateljev in vseh, ki mi stojijo ob strani, mi bo olajšala to odločitev. Zdaj sem pripravljen na nove izzive. Želim pomagati in zagnati fundacijo, ki bo pomagala obolelim za levkemijo. Upam, da mi bo uspelo," je sporočil Petrov, ki je v svoji karieri igral za CSKA iz Sofije, Celtic in Aston Villo, vrsto let pa je bil tudi bolgarski reprezentant. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE