Miran Zore   10. avgust 2010
Hrvaški selektor vendarle na Otok?

Bilić je prva želja Aston Ville

Aston Villa, ki po odstopu Martina O'Neilla s funkcije trenerja išče novega trenerja, kot idealnega za novega trenerja vidi hrvaškega selektorja Slavena Bilića. V igri tudi Bob Bradley.
SORODNE NOVICE
Bilić gosti novinca
20.10.2017 | Evropske lige
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
Mourinho bi podpisal, a le za ...
17.10.2017 | Evropske lige
(foto: Danijel Matijaško)
Tisti, ki podrobneje spremljate dogajanje v angleški Premier League, se verjetno strinjate, da je odločitev Martina O'Neilla, da odstopi s funkcije trenerja Aston Ville, udarila kot strela z jasnega. Priznani strokovnjak s Severne Irske namreč pred tem ni z ničemer nakazal, da bi lahko odšel. Toda očitno se je tudi on zasitil nenehnih udarcev najbogatejših klubov, ki so mu doslej speljali že ogromno dobrih igralcev. Kot zadnji naj bi Villo zapustil James Milner, ki je tik pred tem, da prestopi v vrste nesramno bogatega Manchester Cityja. Je, kar je, vodstvo kluba si tik pred začetkom sezone ne more privoščiti čakanja in morebitnega taktiziranja, nemudoma mora najti novega trenerja.

Kandidata sta predvsem dva. Prvi je hrvaški selektor Slaven Bilić, ki trenutno opravlja svoj zadnji mandat na klopi Vatrenih. Bilić je na Otoku dobro poznano ime, kot profesionalni nogometaš je namreč igral za West Ham in Everton, Angleži pa so ga dodobra spoznali tudi v vlogi hrvaškega selektorja, posebej tedaj, ko je s Hrvaško premagal Anglijo. V zadnjih dveh letih je bilo njegovo ime pogosto omenjeno v povezavi z angleškimi klubi, ki so iskali nove trenerje, a je vselej trmasto vztrajal pri reprezentanci. Bo podobno storil tudi tokrat?

Če da, potem bo v igro vstopil ameriški selektor Bob Bradley. 52-letni strokovnjak je na čelu ameriške reprezentance od leta 2006, pred tem pa je delal kot trener pri izključno ameriških klubih.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Kecapordie 10.8.2010, 12:30 Prijavi komentar
lol, ka hočjo sami sebe v drugo ligo spravt:D?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE